Parfüm ve hırka önerisi

Doc Hudson.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
371
Merhaba uygun fiyatlı kokusu güzel bir parfüm arıyorum aşırı pahalı olmasa iyi olur
Bide yazın giymek için terletmeyen fazlada sıcak tutmayan siyah renkte bir hırka arıyorum önerilerinizi bekliyorum

Uygun fiyatlı kime göre neye göre?

bana göre uygun fiyatlı 10 bine kadar mesela

https://kozmolite.com dan bakabilirsin parfüm için. Gidip bargello gibi 1 saatte kokusu uçan yerlere boşa para vermene gerek yok. Uzun süredir Ahmet beyin parfümlerini kullanıyorum şuan elimde 21 farklı parfümü var hepsi de birbirinden güzel ve çoğu orjinalleriyle birebir diyebilirim. Kalıcılıklar da aynı şekilde. Herkesin parfüm zevki farklı olduğu için öneri veremiyorum. Instagramdan kendisine özel mesaj atarsanız sizin sevdiğiniz tarza göre öneride yapıyor.

https://kozmolite.com dan bakabilirsin parfüm için. Gidip bargello gibi 1 saatte kokusu uçan yerlere boşa para vermene gerek yok. Uzun süredir Ahmet beyin parfümlerini kullanıyorum şuan elimde 21 farklı parfümü var hepsi de birbirinden güzel ve çoğu orjinalleriyle birebir diyebilirim. Kalıcılıklar da aynı şekilde. Herkesin parfüm zevki farklı olduğu için öneri veremiyorum.
İmzamı atarım. Kimyager ahmetin parfümleri ve yakınlık oranları baya iyi. Paradise garden muadili var. Orjinal paradise garden satın alan arkadaşıma gözü kapalı muadiliyle beraber koklattım muadiline orjinal orjinala muadil dedi sen düşün :kekw:

İmzamı atarım. Kimyager ahmetin parfümleri ve yakınlık oranları baya iyi. Paradise garden muadili var. Orjinal paradise garden satın alan arkadaşıma gözü kapalı muadiliyle beraber koklattım muadiline orjinal orjinala muadil dedi sen düşün :kekw:
Bazıları gerçekten orjinalinden daha kalıcı ve koku olarak da daha iyi oluyor bende denk geldim :D

Yazlık fresh parfüm arıyorsan kozmolite'den limmensite
Son bahar ve kış arıyorsan : Alberto sego'dan Dior sauvage elixir muadili.
4 mevsim kullanayım fresh bir parfüm olsun istiyosan : Alberto sego'dan creed aventus süper çalışma ( eski dumansı batch tavsiyem )

Benim önerim bargello, mad gibi yerlere para ödememen.

Kimyager parfümcülerden veya 800 yerine 1500 tl gibi bir ücrete arap klonları almanı tavsiye ederim.

Bleu de chanel hediye geldi fena değil.
WhatsApp Image 2026-03-15 at 23.28.38.webp

Yaşadığın yerde muscent varsa oraya bakabilirsin. Kalıcı ve yayılımı güçlü parfümleri var. Niş klonları gayet başarılı.

Kutusu olmayanlarda şunlar: Kirke, Marfa, Vanilla Powder, LML Parfum, Sospiro Vibrato, Ex Platium, Blue Channel

Şuan elimde olanlar bunlar hepsinin kokusu bana göre müthiş ben ağır kokular sevmiyorum mesela ona göre örnek alabilirsiniz. Ama mesela özellikle Ganymade'i çoğu kişi sevmez çok farklı bir koku ben seviyorum gibi :)

Resimde bazılarının isimleri patlamış görünmemiş hepsini ekleyeyim ben buraya da üst soldan itibaren:

Kenzo Marine, Ultra Marine, Ginger Dash, PDM Kalan, Blue Talisman, God Of Fire, Hacivat, Accento,
Erbapura, Rehap, Jazz Club, The Scent Elixir, Ganymede, Imagination (İlm-i Kimya), Limmensite, Happiness

Ekler

• sadasd.webp
    sadasd.webp
    244.7 KB · Hit: 13
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,732
Üyeler
190,091
Son üye