❌İndirim Bitti! Nutella Fındık kreması 750 Gr 177 TL

Boykot tayfadan değilim ama bence de Tadıbu varken bu alınmaz. Ciddi manada kalite ve lezzet farkı var aralarında. Tadıbudan iyisi varsa tavsiyelere açığım.
Ondan iyisi yok hepsini denemiş birisi olarak.
Benim anlamadığım tadıbu nun tadını deneyimleyen birisi bu rezil nutellanın suratına nasıl bakabiliyor.

Sanki fiyatları aynıymış gibi söylenip durmuşsunuz arada 2-2.5 kat fiyat farkı var
Fiyatını bilmiyorum yıllar oldu ben yemeyeli bunları. O kadar fark varsa haklı olabilirsin.
Ben 3 tane sticks alacağıma bi tane magnum alırım o yüzden saçma geliyor bana 😂

İçerik çöp ama tadı güzel
10 numara kıvamı ve tadı var acımam yerim. %40-50 fındık etiketi var diye ne oldugu belli olmayan şeyler yiyenlerin kaçırması işime gelir.
Ne olduğu belli olmayan senin yediğin ama sen bilirsin tani

İçerik çöp ama tadı güzel

Ne olduğu belli olmayan senin yediğin ama sen bilirsin tani
Valla dürüst olayım ben normalde bu tarz sağlıksız şeyler yemiyorum, en son ne zaman nutella yediğimi bile hatırlamıyorum ama bizim evdekiler bayılıyor ve illa 1-2 kaşık da olsa yiyecek olursam kesinlikle nutella yerim çünkü piyasadaki hiç bir fındık kremasında nutelladaki lezzet yok.

Bir ara %30 fındık içeren bir ürün almıştım yok abi tadları kötü o yüzden sabah akşam bu ürünleri tüketen biri değilseniz, arada sırada yiyorsanız nutella 1 numara.

CEBEL 900GR 225tl bence o daha mantıklı gibi.

yapay zekaya sor birde biraz kitap oku lütfen kendin için.
Nutellanın üretiminden şüphe duymak ne demek, bunu anlamak için hangi kitapları okumamız lazım. Burdan bakınca yapay zekaya ihtiyacı olan senmişsin gibi görünüyor. Nutallanın arkasını çevir, sonra yapay zekaya Sor neden ilk sırada şeker yazıyor diye. Bu ürünün yüzde kaçı şeker bir öğren bakalım.

Züber ürünlerini deneyip de beğendiğiniz bir çikolatası var mı ? Hazır nutella konusu gelmişken sorayım.

Sağlıksız ama lezzetli, burada gelmişsiniz şu daha lezzetli bu daha lezzetli tartışıyorsunuz, yaş kaç acaba, zevklerin ve ağız tadının insandan insan değiştiğini düşünemiyosunuz heralde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,315
Üyeler
190,189
Son üye
Qyrox37
Geri