7700xt ekran kartim var anakartim A620M H islemci 7800x3d alirsam mantikli olur

Hocam yanlış bilgilendirmeyin oyunlarda bu işlemciler 70-80w geçmiyor zaten bizzat a620 ile 9800x3d kullandım 2 ay. Çoğu oyunda 0 kayıp oynadım belli oyunlarda 80w sınırına takıldım sadece. Ama tabi 7800x3d gibi daha fazla güç çeken işlemciyede a620 yakışmaz. Hertürlü anakart şart ama asla kullanılmaz diye bir şey yok
yanlış bilgilendirme yapmıyorum. a620 anakart bu işlemcileri besleyemez. hiçbir işlemci oyunda max watt değerine ulaşmaz. ama sorun sadece oyunda değil. boşta veya gündelik kullanımda düşük voltaj dengesizlik yaratır ve bobinleri zorlar. a620 ler bunları kaldırmaz sağlıklı çalışmaz. ben çalışmaz demedim zaten sama sağlıklı çalışmaz asla. güç kısmaz faşan diyip siz yanlış bilgi veriyosunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

B650 veya B850 alın hocam ortalama 7-8k bütçe yeterli olur diye düşünüyorum
böyle anakart önerilmez bana yanlış bilgi veriyosun diyip böyle öneride bulunman ironik. ki konu sahibi de troll boşa cevap verme buna

yanlış bilgilendirme yapmıyorum. a620 anakart bu işlemcileri besleyemez. hiçbir işlemci oyunda max watt değerine ulaşmaz. ama sorun sadece oyunda değil. boşta veya gündelik kullanımda düşük voltaj dengesizlik yaratır ve bobinleri zorlar. a620 ler bunları kaldırmaz sağlıklı çalışmaz. ben çalışmaz demedim zaten sama sağlıklı çalışmaz asla. güç kısmaz faşan diyip siz yanlış bilgi veriyosunuz

böyle anakart önerilmez bana yanlış bilgi veriyosun diyip böyle öneride bulunman ironik. ki konu sahibi de troll boşa cevap verme buna
Ne troll u pc topladım ama tam performanssizlik var itopyadan hazır aldım

Ne troll u pc topladım ama tam performanssizlik var itopyadan hazır aldım
kral hesabı bir kaç saat içinde açmışsın. ve cevaplarında ortada bütçe belirtmiyosun bilgi vermiyosun intel anakart falan soruyosun. dediklerin birbirini tutmuyo boş yapma hadi sal forumu

kral hesabı bir kaç saat içinde açmışsın. ve cevaplarında ortada bütçe belirtmiyosun bilgi vermiyosun intel anakart falan soruyosun. dediklerin birbirini tutmuyo boş yapma

Ben sana sistemimi soyliyim 7700 xt ekran kartim var islemcim 8400f anakartim A620M H performans düşük ama sorunu bulmaya calisiyorum

Güç kesmez diye bir şey demedim hocam. sadece tamamen kullanılmaz diye bir şey yok dedim. Kendi deneyimlediğim şey zaten güç kıstığı neden kısmaz diyeyim 80w yaklaşınca otomatik -200mhz falan düşürüyor işlemci. Sağlıklı çalışmaz o konuda haklısın. Bende zaten 2 ay idare edip direkt değiştim. Öneri olarakda bütçesini bilmediğim için b850 veya b650 alınabilir dedim üstünkörü bunda bir sorun yok bütçesine göre öneririz zaten

Güç kesmez diye bir şey demedim hocam. sadece tamamen kullanılmaz diye bir şey yok dedim. Kendi deneyimlediğim şey zaten güç kıstığı neden kısmaz diyeyim 80w yaklaşınca otomatik -200mhz falan düşürüyor işlemci. Sağlıklı çalışmaz o konuda haklısın. Bende zaten 2 ay idare edip direkt değiştim. Öneri olarakda bütçesini bilmediğim için b850 veya b650 alınabilir dedim üstünkörü bunda bir sorun yok bütçesine göre öneririz zaten
Ben sana sistemimi söylesem bana yardımcı olabilirmisin

bende tamamen kullanılmaz dememiştim zaten. ve bütçesini 10k olarak belirttiğinde b850 eagle modelini önermişisn. o alınmaz işlemci gü. beslemesi 8+4. 8+8 bi güç beslemesi olan anakart almak çok daha mantıklı olur

arkadaş zaten troll salla

Ben sana sistemimi söylesem bana yardımcı olabilirmisin
Hocam anladığım kadarıyla 10k bütçen var anakarta işlemcin 7800x3d düşünüyorsun. Kasan atx ise b850 eagle yapıştır. Birde güzel bir kule tipi veya sıvı soğutma yakışır ona

bende tamamen kullanılmaz dememiştim zaten. ve bütçesini 10k olarak belirttiğinde b850 eagle modelini önermişisn. o alınmaz işlemci gü. beslemesi 8+4. 8+8 bi güç beslemesi olan anakart almak çok daha mantıklı olur

arkadaş zaten troll salla
Tabi bütçesi varsa tuf alınabilir direkt. Troll vb olabilir hocam belki almayacaktır sırf meraktan açıyodur konu önemli değil

Kasam BPAB600 yaziyor olurmu b850 eagle
O muhtemelen psu hocam kasa nedir itopya sipariş geçmişinden bakın

Tabi bütçesi varsa tuf alınabilir direkt. Troll vb olabilir hocam belki almayacaktır sırf meraktan açıyodur konu önemli değil

O muhtemelen psu hocam kasa nedir itopya sipariş geçmişinden bakın
7-8k bütçede belki 9k da gayet uygun kartlar var özellikle msi, gigabyte ve sapphire de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,730
Üyeler
190,091
Son üye
pedrograd
Geri