RX 6000 ve RX 7000 serisine FSR 4.1 gelebilir (söylenti)

hanı donanımsal bır ozellıktı ??

RX 6000 Serisinde 7000'lerin aksine Yapay zeka destekli image scaling'i destekleyebilecek tensor çekirdekleri yok diye biliyorum. Karta nasıl yapacaklar bu FSR 4.1'in implantasyonunu?

Geldi geldi eğer bu seferde gelmezse bir daha gelmez gibi.
direkt tam sürüm fsr 4 gelirse çok iyide bence PSSR 2.0 gibi bir sürüm olur gerçi fsr 3 den 1500 kat daha kaliteli olacağı kesin ps5 proda iyi çalışıyor

RX 6000 Serisinde 7000'lerin aksine Yapay zeka destekli image scaling'i destekleyebilecek tensor çekirdekleri yok diye biliyorum. Karta nasıl yapacaklar bu FSR 4.1'in implantasyonunu?
iddayı benim gözümde inandırıcı kılmayan kısmı o sadece 7000 deseler baya umutlanabilirdim

iddayı benim gözümde inandırıcı kılmayan kısmı o sadece 7000 deseler baya umutlanabilirdim
FSR 4.0'nın RX 7000'de çalışacağı muhabbetleri dönmüştü, altı boş çıktı. 4.1'de de boş çıkacak muhtemelen. AMD RX 9000'ları pazarlamak için kullanıyor FSR4'ü. Yeni nesil kartlar gelene kadar RX 7000'lere FSR4 ve sonrası sürümlerin geleceğini şahsen düşünmüyorum. (6000'ler denklem dışı, zira tensor çekirdekleri yok.)

FSR 4.0'nın RX 7000'de çalışacağı muhabbetleri dönmüştü, altı boş çıktı. 4.1'de de boş çıkacak muhtemelen. AMD RX 9000'ları pazarlamak için kullanıyor FSR4'ü. Yeni nesil kartlar gelene kadar RX 7000'lere FSR4 ve sonrası sürümlerin geleceğini şahsen düşünmüyorum. (6000'ler denklem dışı, zira tensor çekirdekleri yok.)
pazarlama kısmı doğru isteseler getirilerde 9000 serisi satılsın diye eşeklik yapıyolar ama eldeki kullanıcılarını kaybederler bu politika ile belki bunu değiştirmek için getirebilirler bir umut artık..

programla yapılıyor bu zaten coktandır var olan bişey kalite artıyor fps %10 düşüyor
online oyunlarda kullanılmıyor + resmi destek gelmesi performans ve görüntü kalitesi artışı demek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,223
Üyeler
191,504
Son üye
Emir5422
Geri