🔥İndirim ASUS KERİS 2 ACE 4139TL

bixart

80+
Reaksiyon skoru
38
İçinden 8k dongle ile beraber geliyor. Re requiem vermez sanırım tek dezavantajı o fakat fiyatı güzel.

Kod: PASAJ350

Listede bu mouse var, satıcı olarak Turkcell yok ama muhtemelen oyun hediyesi alınamıyor alınsaydı bu fiyata alınırdı net bence.

logitech g pro x superlight 2 ile karşılaştırsak fiyat avantajına göre alınır mı

İçinden 8k dongle ile beraber geliyor. Re requiem vermez sanırım tek dezavantajı o fakat fiyatı güzel.

Kod: PASAJ350
Asus Keriste o kadar başarılı olmuş ki keris 2 yi çıkarmış bizler için birebir

4k hz kablosuz kablolu 8 k hz viper v3 pro dan geçilmez duruyor :(

Asus'un monitör'anakart'ekran kartı harici hiçbirşeyi alınmaz bence

Keris 2 kullanıcısı olarak oyun hediyesi hariç mouse almayı düşünenler kaçırmasın. Elim büyük değil tombik ve parmaklarım biraz kısa ama elime o kadar güzel oturuyor ki viper v3 pro siparişi verdim meraktan ama geldiği gün kutusuna kaldırdım. Gerçekten harika bir mouse tavsiye ederim. Claw tutus kullanıyorum sanırım clawdi parmaklar tuşların üstünde olan :D

Asus mouselara hiç isinamiyorum en son gladius 2 kullanmistim

keris 2 origin aldım. origin alın çok memnunum. 8k hz desteği falan fena. resident evil requiem kodu da aldım.
evelsi gün de asus rog strix oled monitör aldım oradan da 1000 lira kazandım + bir requiem kodu daha aldım. asustan fenasal beslendik :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,197,193
Üyeler
190,168
Son üye
Veli34
Geri