elemin
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,308
OLED monitör yoksa hiçbir monitörde alamayız zaten.5070'le neden alınmaz onu anlamadım amaMerak etme o görüntüleri 5070 veya 5070 ti ile alamazsın zaten![]()
OLED monitör yoksa hiçbir monitörde alamayız zaten.5070'le neden alınmaz onu anlamadım amaMerak etme o görüntüleri 5070 veya 5070 ti ile alamazsın zaten![]()
sen nediyosun usta5 serisine gelecek sonbaharda açıkladılar. Şu an optimize olmadığı için çift kartla çalışıyor.
videosu çıkan görüntü çift 5090 ile alınmış deniyor...OLED monitör yoksa hiçbir monitörde alamayız zaten.5070'le neden alınmaz onu anlamadım ama
İkisinin yevmiyesi farklı birader o zaman bu nası mantıkFanboy olmaya gerek yok. Gerçeklerle yola çıkarsak, daha çok çalışan kazanmalı. Nvidia daha fazla çalışıyor. Siz mesela daha çok çalışan işçinizin mi kazanmasını istersiniz, yoksa tembel olanın mı? Karar sizin. AMD çalışmıyor abi; çalışmadığı gibi çalışanla aynı paraya kartlar satıyor. Yok öyle dünya.
bana parama göre en iyi kartı hangisi veriyorsa onu alırım 9000 serisiyle amd son zamanda daha iyi bana göreFanboy olmaya gerek yok. Gerçeklerle yola çıkarsak, daha çok çalışan kazanmalı. Nvidia daha fazla çalışıyor. Siz mesela daha çok çalışan işçinizin mi kazanmasını istersiniz, yoksa tembel olanın mı? Karar sizin. AMD çalışmıyor abi; çalışmadığı gibi çalışanla aynı paraya kartlar satıyor. Yok öyle dünya.
arkadaş fanboy biraz görüyorum ben kendisi öyle yazmış amaİkisinin yevmiyesi farklı birader o zaman bu nası mantık
Adamlar açıklama yaptı ya şu an optimize değil o yüzden böyle çalışıyor diye.videosu çıkan görüntü çift 5090 ile alınmış deniyor...
64 gb vram yani![]()
Dostum DLSS 5 pazarlama olarak böyle tanıtıyorlar, bu aslında bir paket içinde MFG + RR + Reflex 1/2 + Upscale olacak, şimdi bence bu sefer şöyle yapacaklar.Hocam dlss 5 tüm 50 serisi kartlara gelmeyecek mi
hocam haklısında sony nin oyunları güzel playstation dada amd gpu cpu var ondan dedim bence güzel oyun daha önemli dlss 5 ten sonra bilmiyom oynancak düzgün oyun yoksa napacaksın dlss 5 iFanboy olmaya gerek yok. Gerçeklerle yola çıkarsak, daha çok çalışan kazanmalı. Nvidia daha fazla çalışıyor. Siz mesela daha çok çalışan işçinizin mi kazanmasını istersiniz, yoksa tembel olanın mı? Karar sizin. AMD çalışmıyor abi; çalışmadığı gibi çalışanla aynı paraya kartlar satıyor. Yok öyle dünya.
Kartın gücü bunu kaldırmaz 5070/5070 ti , bu gördüğün görüntüler 5090 ile falan yapıldı 5090'ın yoksa bu kalitede görüntü ile oynamak zor. Ha fsr5 9000 serisine gelmez ise bir daha amd kart falan almam ben onu da diyeyim size de önermem.Hocam dlss 5 tüm 50 serisi kartlara gelmeyecek mi
OLED monitör yoksa hiçbir monitörde alamayız zaten.5070'le neden alınmaz onu anlamadım ama