DLSS 5 geliyormuş, 9070xt almakla hata mı ettim?

Reis bosver bu upscaling teknolojilerini, açıkçası benim gram umrumda değil.
Şurada 1 2 saat oyun oynayacaz onda da yapay görüntü filan göremem. 3 senedir 6700xt kullaniyorum 2kda , su zamana kadar hic uzmedi hep mutlu etti.
Bence kart alirken saf guce bakmak lazim Dünya para verip yalanpiksel görmek bana mantikli gelmiyor

Amdnin sorunu falan da kalmadı zaten cayır cayır yıllarca oyun oynarsin o sistemde.
Son olarak hayirli olsun güle güle kullan.

Kartın gücü bunu kaldırmaz 5070/5070 ti , bu gördüğün görüntüler 5090 ile falan yapıldı 5090'ın yoksa bu kalitede görüntü ile oynamak zor. Ha fsr5 9000 serisine gelmez ise bir daha amd kart falan almam ben onu da diyeyim size de önermem.
Hocam gerçekten gelmeyecek mi ya, alırken bir yandan da "bu sonuçta en son kart bir sonraki teknolojiyi de destekler" diyerek almıştım reddite de biraz bakınca üzüldüm.

Hocam gerçekten gelmeyecek mi ya, alırken bir yandan da "bu sonuçta en son kart bir sonraki teknolojiyi de destekler" diyerek almıştım reddite de biraz bakınca üzüldüm.
Şuanki dedikodular öyle gösteriyor. Topluluk yine tepki gösterirse belkş bi ihtimal. 6000 ve 7000 serisi kartlarada güvenlik güncellemesini kesceklerdi sonradan tepki yiyince vazgeçtiler. Eğer AMD tarafından doğrulanırsa yurt dışında büyük tepki yicektir.

4k da AAA oyunlarda orta yüksek ayarlarda 120 fps sabit veren bir kart için kötü diyemezsiniz abi. Dlss mfg cart curt boş şeyler bunlar saf güçle ne alıyorsunuz ona bakın.

AMD topuğuna sıkmak istemiyorsa FSR Diamond'ı 9000 serisine getirir.9070 XT'de milletin yaptığı uygulamalarla multi frame generation açan adam var.Bunlar yapıyorsa AMD'de bir zahmet getirebilir Diamond'u çünkü kart kaldırabiliyor bunu.

Nvidia DLSS 5 çıkaracakmış. 3-4 hafta önce 9070xt sistem almıştım. Hem forumda çok önerildi hem ham güç olarak f/p olarak daha iyi diye. Siz DLSS 5 hakkında ne düşünüyorsunuz merak ediyorum, bazıları oyunu gemininin oluşturduğu görsellere benzettiğini söylemiş. Sizce AMD kart alanlar hata mı etti, AMD de karşı hamle yapacak mi? 5070, 9070xt'den daha mı mantıklı?
Kısa cevap evet.

Hocam ben kendimden örnek verim ki hrkes yaşamıştır 4650g 6600xt li sistem aldım ekran kartını işte 6800xt yapcam vs gaza gelirdim işlemciyi takasla 5500 yaptım fark vermeden sonra satıp 5600 yaptım ondan sonra dokuınmadım ve sistemim işimi görüyo şimdi aklın karışmış baya ama emin ol çok takmıcaksın ilk zamanlar işte 5 10fps nasıl fazla alırım diye hesaplıcan belkki yada ne bilim dlss5 de şu fps i alırdım dicen ama bir kaç hafta sonra oyunsa sadece oyuna girecen fps e fln bakmıcan grafik leri seçersin ufacık drop mu var az bişey ayar kısarsın biter gider emin ol önemsencek bişey değil bu ki senin kartın güçlüde bi kart. Kartın hakkını yeme yani oyununa gir oyna eğlen bi yerden sonra orta grafikle yüksek grafiğin arasında bi farkı bile önemsemiceksin sana garanti ediyorum

Dlss 5 resmen devrim dlss 5 desteklemeyen ekran kartları sıradan kart artık.

Nvidia DLSS 5 çıkaracakmış. 3-4 hafta önce 9070xt sistem almıştım. Hem forumda çok önerildi hem ham güç olarak f/p olarak daha iyi diye. Siz DLSS 5 hakkında ne düşünüyorsunuz merak ediyorum, bazıları oyunu gemininin oluşturduğu görsellere benzettiğini söylemiş. Sizce AMD kart alanlar hata mı etti, AMD de karşı hamle yapacak mi? 5070, 9070xt'den daha mı mantıklı?
Bu arada bu dlss upscaling ile çözünürlükle kendi çinde oynayarak kare(Fps) üretmiyomu görüntüyü nasıl orjinalinden daha iyi yapmış çok doğru gibime gelmedi.
Yani dlss in yapabileceği en max ama max şeyin dlss kapalı haldeki görüntü ile açık haldeki görüntü kalitesinin aynı kalmasıdır
görüntüyü orjinalinden iyi yapma işi farklı şeylere girer
Rtx bile sadece ışıkların yansımasını vs değişiyor
Attığın resimlerdeki fark ne rtx ne de dlss için geçerli değil bence çünkü kağıt üstündeki tanıma uymuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,060
Üyeler
190,308
Son üye
emrememiss_
Geri