❌İndirim Bitti! Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD Ekran - 2599TL

Harbiden bugün alacaktım.
Şaka gibi.

Bu kasa için uygun mu nereye koyabilirim sizce ? Fiyatı da artmış ama almayı düşünüyorum
IMG_8635.webp

Tavsiye ederim bunlarda iyi 6 reverse 5 tane normal push pull aio yaptım max hız 65 ayarladım çok sessiz oluyor böyle memnunum sıcaklık değerleri üst taraf cam bide cfm yeterli bence
Model nedir fanların

Bulduğunu yapıştırcan piyasa gg

Bunlar en iyi vision compacta gidiyor.

Ekler

• 12258.webp
    12258.webp
    108.3 KB · Hit: 66
  • 12259.webp
    12259.webp
    130.1 KB · Hit: 65
Şaka gibi. Uğraşmayayım sabah alırım dedim fiyat arttı :) Kasa içerisindekini çıkarttığımızda birebir aynı şekilde ayrılıyor mu acaba kasadan?

Allahtan sabah erkenden aldım 😄

sabah gördüm. sevkiyat vardı acil çağırdılar. Geldim sepete birşeyler ekliyeyim dedim fiyat arttı. Sinir bozucu...

Bu firmadan mecbur kalmadıkça bir şey alınmaz gerçekten, her platformda farklı absürt fiyatlar var. Sürekli de fiyatlar bi iniyor bi çıkıyor, tuhaf bi fiyat politikaları var. Kendi sitesinde bir de 100/100+ tl kargo ücreti vardı diye hatırlıyorum. Sıvı soğutma aldım mecburen thermalright başka satan yok diye...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Misal 1 gün bile olmadan ne oldu da bu fiyata çıktı birden ürün?

Merhaba turzx için 5 küsür vermek istemeyen varsa mantıklı adata desteği yok sanırım ama thermalright kendi uygulamasından ayarlanıyor, o11 vision compact kasa için aldım gelince fotoğraf atarım. direkt link bırakınca gözükmüyor fiyat burdan sepete ekle deyip alabilirsiniz isterseniz 4999 direk kasada var ekranlı
Gece hızlıca zam geleceğini düşünerek aldım hemde o ara telde kuzenle konuşuyordum telden aldım 😅 paylaşım için teşekkürler

https://uploadnow.io/f/ZdMnLHH yazılım kötü videoda söylüyorum bakarsın
Video ve bilgilendirme için teşekkürler

Bu kasa için uygun mu nereye koyabilirim sizce ? Fiyatı da artmış ama almayı düşünüyorumAlıntıyı görüntüle
Bir şekilde yer bulunur ama iki bakışta direkt koyulacak bir yer görünmüyor

Bu firmadan mecbur kalmadıkça bir şey alınmaz gerçekten, her platformda farklı absürt fiyatlar var. Sürekli de fiyatlar bi iniyor bi çıkıyor, tuhaf bi fiyat politikaları var. Kendi sitesinde bir de 100/100+ tl kargo ücreti vardı diye hatırlıyorum. Sıvı soğutma aldım mecburen thermalright başka satan yok diye...

Misal 1 gün bile olmadan ne oldu da bu fiyata çıktı birden ürün?
Fiyatı uygundu zaten dün gece en az 10 kişi sipariş verdi burada sabahta bunu gören gg direkt arttırdı çok normal bunlara alışın artık eski taktikler bunlar kargo olayına gelince gerçekten saçmalık

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
Gece hızlıca zam geleceğini düşünerek aldım hemde o ara telde kuzenle konuşuyordum telden aldım 😅 paylaşım için teşekkürler

Video ve bilgilendirme için teşekkürler

Bir şekilde yer bulunur ama iki bakışta direkt koyulacak bir yer görünmüyor

Fiyatı uygundu zaten dün gece en az 10 kişi sipariş verdi burada sabahta bunu gören gg direkt arttırdı çok normal bunlara alışın artık eski taktikler bunlar kargo olayına gelince gerçekten saçmalık
Sadece bu ürün değilki sattığı bütün ürünlere yönelik benim eleştirim. Takip ettiğim bi sıvı soğutma var indirim gelsin, kupon gelsin diye beklerken 500tl zamlandı mesela, o kadar kupon gelmez bile zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,198,511
Üyeler
190,389
Son üye
BlueVoyage
Geri