2K Mini Led Monitörler Türkiyeye gelir mi?

Reaksiyon skoru
58
Arkadaşlar oled istediği kadar kendini geliştirsin, ömrünü uzattık desin, ben yine içim rahat uzun saatler kullanamayacaksam bir anlamı yok. ve yıllar geçtikçe parlaklığının giderek azalmasına hiçbir çözüm bulunamadı. teorik olarak da bulunamaz çünkü organik bileşenlerden oluşuyor. bu sebeple miniled den başka çarem yok. şu an 4k birkaç model satılıyor ama ekran kartım 4k için uygun değil. 2k miniled msi monitörler sizce gelir mi gelirse ne zaman gelir bilgisi olan var mı? teşekkürler

Gelir diye düşünüyorum fakat fiyatı diğerlerine göre tuzlu olacaktır bence

Arkadaşlar oled istediği kadar kendini geliştirsin, ömrünü uzattık desin, ben yine içim rahat uzun saatler kullanamayacaksam bir anlamı yok. ve yıllar geçtikçe parlaklığının giderek azalmasına hiçbir çözüm bulunamadı. teorik olarak da bulunamaz çünkü organik bileşenlerden oluşuyor. bu sebeple miniled den başka çarem yok. şu an 4k birkaç model satılıyor ama ekran kartım 4k için uygun değil. 2k miniled msi monitörler sizce gelir mi gelirse ne zaman gelir bilgisi olan var mı? teşekkürler
Firmaların planı zaten uzun vadede Microled panellere geçmek, Oled biraz ara geçiş ürünü gibi monitörler ve TV ler için o yüzden çok gelişeceklerini sanmıyorum. 2K şuan sadece Xiaomi var sanırım diğerleri illaki gelir ama zamanı belirsiz. Sistem çok zayıf değilse geleceğe dönük 4K da alınabilir aslında zaten istediğin zaman 1080P ye çekebiliyorsun Dual Mode ile.

Var hocam Xiaomi.

Oled Le miniledin farkı nedir hocam hangisi daha iyi acaba?
Oled de her piksel kendi ışığını açıp kapatiyor.
Miniled de ise arkadan aydınlatma var ama diming zone ile ışık bölgesel kapanıyor.
Oled kısaca daha iyi ama bazı kullanıcılar yanma korkusu yaşıyor.
Ek olarak bu monitör pahalı ama TV tarafından mesela miniled oledin yarı fiyatına bir teknoloji.
Monitörde ise 19 vereceğime 25 e rog oled alirim.
Bana göre olması gereken fiyat maks 15k.

Miniled de ise arkadan aydınlatma var ama diming zone ile ışık bölgesel kapanıyor.
Ek olarak bu monitör pahalı ama TV tarafından mesela miniled oledin yarı fiyatına bir teknoloji.
Tr de ne zaman fiyatını hak eden bir ürün alabildik ki hocam gözler yaşlı 🥲🥲🥲 oled geçmek istiyorum ama seçim konusunda kararsızım açıkçasi

Oled ekranda ekran alanı büyüdükçe maliyet uçuyor, Led de o kadar fark olmuyor hatta onun küçülmesi daha pahalı bile olabiliyor. Ana sebep bu aslında 😀

Ucuzlayınca sektör kralı Microled olur büyük ihtimalle, özellikle TV tarafını domine eder tabi monitöre gelecek kadar küçülmesi zor şimdilik.

Son düzenleme:
Tr de ne zaman fiyatını hak eden bir ürün alabildik ki hocam gözler yaşlı 🥲🥲🥲 oled geçmek istiyorum ama seçim konusunda kararsızım açıkçasi
Parlak ekran ve rog al hocam.
Renk seviyorsan qd oled al.
Siyahlar tam siyah istiyorsan woled al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,073
Üyeler
190,309
Son üye
Burak12ze