Güç canavarı Laptop lazım?

Apple almak istiyorsanız M2 Air'lere yönelin. Neo'nun Türkiye'deki fiyatları bir şaka olmalı.

Apple almak istiyorsanız M2 Air'lere yönelin. Neo'nun Türkiye'deki fiyatları bir şaka olmalı.
Marka fark etmez Ekranı kaliteli işlemcisi güçlü ve fiyat bu civarda olsa yeterli. M2 Air biraz pahalı geldi ama duruma göre bakarız.

guclu olanı degılde bıraz daha saglam olanı tercıh edın bence mesela ikiside aynı fıyat bırı 4060 bırısı 4050 laptop olsun eger 4050lı olan 4060a gore daha az sıkıntılıysa ben gıder 4050lı olan laptopu alırdım

m2 air pahali geldiyse kriterlerini dusur.
MacBook Neo var işte benim bulduğum ama alternatif daha iyi bir şey varsa değerlendirmek istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

guclu olanı degılde bıraz daha saglam olanı tercıh edın bence mesela ikiside aynı fıyat bırı 4060 bırısı 4050 laptop olsun eger 4050lı olan 4060a gore daha az sıkıntılıysa ben gıder 4050lı olan laptopu alırdım
Ben de öyle düşünüyorum, kasma yapmayacak günlük işleri sorunsuz yapacak kadar hızlı olsun yeterli illa i7 işlemci olsun vs demiyorum sadece zayıf olmasın ekranı kaliteli olsun derli toplu sorunsuz olsun yeter gibi.

Geri