2026'da Zelda BotW oynanır mı?

qksthere

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
78
Hayatımda hiç Zelda oyunu oynamadım. Uzun zaman boyunca oyunları sadece grafiklerine göre degerlendiriyordum ama puanları çok yüksek olunca Zelda'ya bir şans vermek istedim. 2026'da bu oyun oynanır mı? Sizce nasıldır, denildiği kadar var mı?

niye oynanmasın gayet iyi oyun ama başlangıç olarak botw oynanır mı emin olamadım çok fazla yapılabilecek var çünkü craft açısından falan

niye oynanmasın gayet iyi oyun ama başlangıç olarak botw oynanır mı emin olamadım çok fazla yapılabilecek var çünkü craft açısından falan
Hangi oyunla baslamami önerirsiniz? Normalde totk oynayacaktım ama totk önceki oyunun devamı ve dlc paketi gibiymiş. O yüzden önce botw oynamayı düşünmüştüm.

Oynanır zamansız bir oyun. Önce BOTW sonra TOTK oynanır.

Hangi oyunla baslamami önerirsiniz? Normalde totk oynayacaktım ama totk önceki oyunun devamı ve dlc paketi gibiymiş. O yüzden önce botw oynamayı düşünmüştüm.
ben serinin çoğunu oynamadığım için pek bir şey diyemem ama güncel isterseniz botw olabilir belki ya da redditte falan sorabilirsiniz

Bommmboş açık dünya, 70 saat oynadım bitirdim, breath of the wildı oyunun mekanikleriyle yapabildiğin inanılmaz güzel şeyler var hakkını yemiyim, hatta dünyada hiçbir oyunda olmayan şeyler yapabiliyorsun zekanı ve yaratıcılığını kullanarak, farklı şekillerde problemlerin üstesinden gelebilmek çok hoş, ama bir oyunun haritası açık dünyası bu kadar mı boş ve balon olur, tırmanma simülatör, açık dünyası bomboş hiç bir şey yok shrinelar birbirini tekrara düşüyor vs vs. ben genel olarak çok abartıldığını düşünüyorum oyunun.

Bommmboş açık dünya, 70 saat oynadım bitirdim, breath of the wildı oyunun mekanikleriyle yapabildiğin inanılmaz güzel şeyler var hakkını yemiyim, hatta dünyada hiçbir oyunda olmayan şeyler yapabiliyorsun zekanı ve yaratıcılığını kullanarak, farklı şekillerde problemlerin üstesinden gelebilmek çok hoş, ama bir oyunun haritası açık dünyası bu kadar mı boş ve balon olur, tırmanma simülatör, açık dünyası bomboş hiç bir şey yok shrinelar birbirini tekrara düşüyor vs vs. ben genel olarak çok abartıldığını düşünüyorum oyunun.

Örneğin haritanın bir ucundan diğerine keşif niyetiyle gittiğinde sana elle tutulur bir şey vermiyor mu?

Örneğin haritanın bir ucundan diğerine keşif niyetiyle gittiğinde sana elle tutulur bir şey vermiyor mu?
yok, malesef işte shrinelar var onların bazıları çok yaratıcı ve güzeller, ama bi süre sonra onlar da bitiyor, tekrara düşen shrine sayısı da epey fazla, oyun çöp ötesi çöp diyemem ama kitlesi aşırı abartıyor, sırf bitirmiş olmak için bitirdim, zeldayı meraktan gidip kol aldım kola verdiğim paraya ayıp olmasın diye oynadım.

Ben de normalde bu kadar belirsiz, ne yapacağını söylemeyen oyunları çok sevmiyorum ama metacritic 97 aldıysa bir şey var herhalde diye düşündüm. Gene de deneyeceğim ama çok içine girebileceğimi düşünmüyorum.

pc emülatöründe daha iyi oynanıyor harika bir oyundur kesinlikle oynayın.

pc emülatöründe daha iyi oynanıyor harika bir oyundur kesinlikle oynayın.
İnternetten cemu emülatörünü ve reddit roms megathreadinden oyun dosyalarını indirdim ama emülatör oyun klasörlerinin içini algilayamiyor, boş görüyor. Bunu emülatörün algılayabileceği hale getirmek için cdecrypt, wiiudownloader, USB helper bir sürü uygulama denedim ama bu uygulamaların hiçbiri ya açılmadı ya da oyun dosyalarını bulamadı. Keşke bu kadar uğraştırmasaydı şimdi baştan başka yerden indireceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,359
Üyeler
190,188
Son üye
korkmazegee
Geri