jombo
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,214
Ha açlık başıma vurdu XD iade etmesin bence fena fiyat değil.İnno3d 3x işte linke tıklayınca geliyo hocam
Ha açlık başıma vurdu XD iade etmesin bence fena fiyat değil.İnno3d 3x işte linke tıklayınca geliyo hocam
dlss 5 den sonra amd tercih edilmez 5070ti ı aldığın fiyatta çok iyi hayırla kullanArkadaşlar öncelikle herkese selamlar 3-4 gün önce vatan indirimlerinden 41.147TL'ye 5070Tİ aldım magazada şu an bekliyor 35bin TL gibi bir fiyatlara 9070XT bulunuyor sizce iade edip 9070XT mi tercih etmeliyim en son NVIDIA 780 Ti kullanmıştım yaklaşık 10 yıldır AMD kullanıyorum büyük bir problem yaşamadım bu konuda biraz şanslıyım.
sen onu dinleme boş bi arkadaş. amd de yaşadığım sorunlar vardı ve çoğu driver kaynaklı arkadaş bilmediğimi veya şunu yap bunu yap demeyi tercih etti. dlss 5 gelirken ve çok iyi bi fiyata almışken salla 9070xt yi 5070ti ını al. bende kullanıyorum iyiki de almışımAl ile uzaktan yakından bir uğraşım yok 9070XT'yi ikinci elde tercih edebilirim 30bin civarlarında geçen Vatan'ın 30.409TL'den sattığı 9070XT'yi kaçırdım malesef.
hala 5070ti. neden 2 yıllık bi kart alsın kendi adına sıfır garantili ve taksitli alabiliyoken. ki 41k ya 5070ti almak çok iyi bişe. ben kasımda 53k ya asus tuf aldım öyle düşün.peki listeye 4080 super 2. elde temiz tepe model eklesek?
hala tercihiniz aynı kalır mıydı beyler
Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olur inşallah dediğim gibi en son 10 yıl önce nvidia kullandım ve bu 10 yıl içerisinde hep amd kullandım ve hiç öyle wattman hatası felan farklı bir çökme durumu yaşamadım fakat ikimizde 6700XT modelini kullanırken bilader wattman hatası almıştı ben ise bir kaç oyunda fps düşüklüğü almıştım sorunu Barefox kanalı ile çözmüştüm.dlss 5 den sonra amd tercih edilmez 5070ti ı aldığın fiyatta çok iyi hayırla kullan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sen onu dinleme boş bi arkadaş. amd de yaşadığım sorunlar vardı ve çoğu driver kaynaklı arkadaş bilmediğimi veya şunu yap bunu yap demeyi tercih etti. dlss 5 gelirken ve çok iyi bi fiyata almışken salla 9070xt yi 5070ti ını al. bende kullanıyorum iyiki de almışım
Karşılaşmalarına baktım şimdi %1-2 fark dışında bir performans farkı göremedim öyle tepe modelmiş alt modelmiş pek fazla takmam 10 derece daha fazla soguk olsun sesli çalışsın kulaklıgı taktıkdan sonra zilin çalmasını duymuyoruzpeki listeye 4080 super 2. elde temiz tepe model eklesek?
hala tercihiniz aynı kalır mıydı beyler
wattman hatası biraz şans işi. benim yaşadığım sorunların çoğu driver kaynaklıydı. 7700xt ekran kartı kulanıyodum amd yi severim bende en son 1650süper kullanmıştım ondan sonra full amd ve 7700xt den de 9070xt yee geçmek istiyodum başta çok hevesliydim ancak şu sorunları yaşadımTeşekkür ederim daha iyileri sizlerin olur inşallah dediğim gibi en son 10 yıl önce nvidia kullandım ve bu 10 yıl içerisinde hep amd kullandım ve hiç öyle wattman hatası felan farklı bir çökme durumu yaşamadım fakat ikimizde 6700XT modelini kullanırken bilader wattman hatası almıştı ben ise bir kaç oyunda fps düşüklüğü almıştım sorunu Barefox kanalı ile çözmüştüm.
Karşılaşmalarına baktım şimdi %1-2 fark dışında bir performans farkı göremedim öyle tepe modelmiş alt modelmiş pek fazla takmam 10 derece daha fazla soguk olsun sesli çalışsın kulaklıgı taktıkdan sonra zilin çalmasını duymuyoruz![]()
Evet karşılaşılan sorunlar bence büyük kısmı şans işi ben 1 hafta uğraşmıştım fps sorununu çözmek için belki 20 defa driver silip yüklemiştimwattman hatası biraz şans işi. benim yaşadığım sorunların çoğu driver kaynaklıydı. 7700xt ekran kartı kulanıyodum amd yi severim bende en son 1650süper kullanmıştım ondan sonra full amd ve 7700xt den de 9070xt yee geçmek istiyodum başta çok hevesliydim ancak şu sorunları yaşadım
1. 7800x3d işlemcimdeki dahili grafik birimi 7700xt ile çakışıyodu ve pc bir kaç defa kendini yeniden başlatıyodu vram hatası verip görüntü vermiyodu. 5070ti a geçince düzeldi.
2. youtube, netflix gibi siteleri açtığımda ekranda yırtılmalar ve garip piksel bozulmaları oluyodu ve bazen bu oyunlarda da oluyodu. ayrıca hepsiburada satıcılı ilan yorumlarında 9070xt de de aynı sorunu yaşayan ve fotoğraflarıyla paylaşan bi arkadaş vardı forumda da aynı konuyu 9060xt için açan biri vardı benim gördüğüm.
3. bf serisini severim ve bf6 çıkar çıkmaz aldım ancak 15dk da bir çöküyodu ve çöken şey driver. direkt driver hatası alıyodum. bunun için amd bf6 ya özel driver yayımladı ancak onda da sorun aynen devam ediyodu. 5070ti aldığımda başta onda da alt tab atınca oldu bi kaç sefer ama en azından durduk yerde 15dk da bir olmuyodu ve hemen çözüldü. amd de baya devame tti şuan takip etmiyorum çözüldü mü bilmiyorum.
bu bi sorun değil ama dlss fsr ın çooook önünde. hele de dlss5 in yaptıkları doğru ve düzgünse fsr ı artık geliştirmeyi bıraksınlar. evet nvidia çok pahalı, saf kas gücünde geride ancak amd de soru yaşamaktan sıkıldığım için daha fazla verdim ve 5070ti aldım. çok uyguna almışsın bence hiç kafan kurcalanmasın hayrını gör
şimdi bunları şöyle böyle yapıp çözebilirdin diyenler olacak. ilk olarak eminim ki çoğunu denedim ve bu saydıklarım çözülmemiş problemlerim. ikinci olarak da bu kadar para verip neden uğraşayım. her zaman dediğim tek bişe var umarım hiçkimse sorun yaşamaz. bunlar babamızın şirketi değil ve bi dünya para bayılıyoruz. ama şartları göz önünde bulundurunca hele de aldığın fiyatı düşünürsek 5070ti çok daha mantıklı
işte bunlarla neden uğraşalım bunu anlamıyorum. olanı olduğu gibi söylemek lazım burda bazı lüzumsun varlıklar amd yi babasının şirketi gibi savunuyo. ki üstte takma dediğim arkadaş bi konuda sistemini paylaşmıştı 3070 mi 3070ti mı ne var sldşfjnvljsnfvjl. amd amd diyip duruyo nvidia kullanıyoE
Evet karşılaşılan sorunlar bence büyük kısmı şans işi ben 1 hafta uğraşmıştım fps sorununu çözmek için belki 20 defa driver silip yüklemiştim
Bu 5070ti 650 watt PSU ile çalışır sanırım modüler falan olmasına gerek yoktur umarım. Markadan ziyade model olarak ve fiyat olarak kıyaslamak bence en mantıklısı bu sadece Amd veya Nvidia olarak değil genel olarak bu şekilde karşılaştırma yapmayı en mantıklısı olarak buluyorum.işte bunlarla neden uğraşalım bunu anlamıyorum. olanı olduğu gibi söylemek lazım burda bazı lüzumsun varlıklar amd yi babasının şirketi gibi savunuyo. ki üstte takma dediğim arkadaş bi konuda sistemini paylaşmıştı 3070 mi 3070ti mı ne var sldşfjnvljsnfvjl. amd amd diyip duruyo nvidia kullanıyo
Modüler olması bir gereksinim değil kişisel tercih.İşlemci neydi ayrıca +12V rayından 650W'ın tamamını verebiliyor mu oda önemli.Fiyat olarak karşılaştırmak asıl karşılaştırma ki amdnin asıl avantaji zaten bu yoksa nerdeyse her alanda geride nvidiaya göre tabi fiyat avantajı bu handikapı kapatıyor.9070xt alsanız mecbur psu değişecektiniz ve de o 5-6K lık fiyat kapanacaktı çünkü spike ile 500w bile tüketebiliyor 9070.5070Ti işlemcide 65W birşeyse UV ile besleyebilir.Bu 5070ti 650 watt PSU ile çalışır sanırım modüler falan olmasına gerek yoktur umarım. Markadan ziyade model olarak ve fiyat olarak kıyaslamak bence en mantıklısı bu sadece Amd veya Nvidia olarak değil genel olarak bu şekilde karşılaştırma yapmayı en mantıklısı olarak buluyorum.
İşlemci 7500F 2k oynuyorum oyunları ufak bi darboğaz olması pek sorun yaratmaz umarım, Fazeon 650wat psu kullanıyorumModüler olması bir gereksinim değil kişisel tercih o.İşlemci neydi ayrıca +12V rayından 650W'ın tamamını verebiliyor mu oda önemli.Fiyat olarak karşılaştırmak asıl karşılaştırma ki amdnin asıl avantaji zaten bu yoksa nerdeyse her alanda geride nvidiaya göre tabi fiyat avantajı bu handikapı kapatıyor.
650w ile sıkıntıya girebilirsin. değişmeni öneririm. min. 750w istiyo 850 nnin altına bakmanı önermem. psu en önemli parça tüm sistemi besliyoBu 5070ti 650 watt PSU ile çalışır sanırım modüler falan olmasına gerek yoktur umarım. Markadan ziyade model olarak ve fiyat olarak kıyaslamak bence en mantıklısı bu sadece Amd veya Nvidia olarak değil genel olarak bu şekilde karşılaştırma yapmayı en mantıklısı olarak buluyorum.
700W önerilen değer.650W tamamen verse belki uv ile kurtarır dicemde fazeondan hiç öyle bir şey beklemiyorum.Mümkünse psu değiş.İşlemci 7500F 2k oynuyorum oyunları ufak bi darboğaz olması pek sorun yaratmaz umarım, Fazeon 650wat psu kullanıyorum