❌İndirim Bitti! Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD Ekran - 2599TL

Galiba anime kızlarını seviyorsunuz
Arkadaşım bulaştırdı :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şuna anime back ground yapar mısın pls :D
Olmadan olur mu ya 😀
1000061862.webp

İndirim bitmiş sağlam bindirim başlamış. Bende thermalright frozen pro almıştım. İçimdem tf7 macun çıkmıştı zar zor sürmüştüm. Geçenlerde kasayı değiştirsim mx4 macun kullandım. Yaklaşık 5 derecde sıcaklıklarım arttı. 2 kere sil baştan yaptım yine aynı. Sonra dibinde kalan tf7 sürdüm. Sıcaklıklar normale döndü. Konu dışı ama aklıma gelmişken yazayım dedim 😁

İndirim bitmiş sağlam bindirim başlamış. Bende thermalright frozen pro almıştım. İçimdem tf7 macun çıkmıştı zar zor sürmüştüm. Geçenlerde kasayı değiştirsim mx4 macun kullandım. Yaklaşık 5 derecde sıcaklıklarım arttı. 2 kere sil baştan yaptım yine aynı. Sonra dibinde kalan tf7 sürdüm. Sıcaklıklar normale döndü. Konu dışı ama aklıma gelmişken yazayım dedim 😁

5 derece ne hallere sokmuş adamı 😅

Dostum boost engellemediği sürece yani hız kesmediği sürece 3-5 derece değil 10 derece farkları bile çok dikkate almayın.

Takmayın kafaya; oturun oyun oynayın, film izleyin, keyfinize bakın. Böyle şeylerle uğraşmaktan zevk alacak zaman kalmıyor.

Dostum boost engellemediği sürece yani hız kesmediği sürece 3-5 derece değil 10 derece farkları bile çok dikkate almayın.

Takmayın kafaya; oturun oyun oynayın, film izleyin, keyfinize bakın. Böyle şeylerle uğraşmaktan zevk alacak zaman kalmıyor.
7500f 81-82 derece olunca panik oldum :)

Ekranın birkaç ay içerisinde bozulduğuyla alakalı epey yorumlar okudum sizlerde durum nedir ?

Ekranın birkaç ay içerisinde bozulduğuyla alakalı epey yorumlar okudum sizlerde durum nedir ?
1 Ay oldu sorunsuz. Direk anakarta bağlamaktansa type-c ile bağlamak en mantıklısı. Daha iyi güç veriyor type-c, biri yukarıda da yazmıştı hatta

Ben bunlara çok baktım en sonunda gidip 15.6" James Donkey jdp15 alöaya karar verdim 3000 liraya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,377
Üyeler
203,137
Son üye
deadowl
Geri