Garanti Bonus Kampanyası

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

emirerb

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
8
Referal Kod / Link Paylaşımı
Arkadaşlar merhaba. Garantide Yakınını davet et kampanyası var. Garanti üyeliği olan bir yakınınızın koduyla kayıt olursanız karşılıklı 1250 TL her yerde harcayabildiğiniz bonus kazanıyorsunuz.
Her ay kampanya yenileniyor ve her ay 25 bin TL ye kadar kazanım sağlayabiliyorsunuz.
Yapmanız gereken adımlar şu şekilde:

1- Garanti BBVA uygulamasından müşteri ol diyerek kayıt ol
2- Kaydını tamamladıktan sonra sol üstteki profil simgesine tıkla
3- Aşağı kaydırıp Birlikte Garanti BBVA bölümüne tıkla
4- Davet kodunu gir. (Dm atarak isteyiniz)

Bu sayede hem kodu paylaşan hem de siz kazanmış oluyorsunuz. Geri ödeme gibi bir durum da yok.
Kampanya Detayları İçin Tıklayınız:

Ekler

• Screenshot_20251231_005825_BonusFla.webp
    Screenshot_20251231_005825_BonusFla.webp
    41.2 KB · Hit: 277
  • Screenshot_20260320_023051_Chrome.webp
    Screenshot_20260320_023051_Chrome.webp
    122.3 KB · Hit: 274
Dostum burası kendine referans toplama alanı değil. Aynı konuyu dün de açmıştın. Sizlere de tavsiyem burada tanımadığınız insanlara banka referans kodu paylaşmayın tanımadığın adama referans oluyorsun adam hırlı mı hırsız mı suçlu mu suçsuz mı belli değil.

Dostum burası kendine referans toplama alanı değil. Aynı konuyu dün de açmıştın. Sizlere de tavsiyem burada tanımadığınız insanlara banka referans kodu paylaşmayın tanımadığın adama referans oluyorsun adam hırlı mı hırsız mı suçlu mu suçsuz mı belli değil.
Dostum karşılıklı insanların kazandığı bir kampanya. Yanlış olan bir şey yok sakin ol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Faydalanmak isteyen faydalanabilir istemeyen zaten önemsemez

sıcak fırsatlardan mesaj sınırını niye kaldırdılar acaba önceden 25 mesaj atmayan konu açamıyordu...

sıcak fırsatlardan mesaj sınırını niye kaldırdılar acaba önceden 25 mesaj atmayan konu açamıyordu...
Herkesin faydalanabileceği bir kampanya paylaşmışım kod da vermemişim. Ne bu düşmanlığınız hasetiniz anlamıyorum

Dostum karşılıklı insanların kazandığı bir kampanya. Yanlış olan bir şey yok sakin ol

Faydalanmak isteyen faydalanabilir istemeyen zaten önemsemez
Burası referans basma yeri değil. Ben referans konusu görmek istemiyorum.

Herkesin faydalanabileceği bir kampanya paylaşmışım kod da vermemişim. Ne bu düşmanlığınız hasetiniz anlamıyorum
Dün de paylaştın aynısını. Paylaştın kampanyayı işte daha beklentin ne?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,197,733
Üyeler
190,262
Son üye
Dizf
Geri