Yardım ATK Blazing Sky X1 mi Başka Mouse mu?

Exel

80+
Reaksiyon skoru
19
Merhabalar. Ultimate 2.0 Olan Modeli Almayı Düşünüyorum.
Fiyatı 4000TL Sepette 3900E Geliyor. Bu Fiyata Daha Mantıklı Bir Öneriniz Var mı Acaba?

Hocam bunun malzeme kalitesi daha iyi deniliyor ama şu an stoğu yok

Ben şuan onu kullanıyorum. 60g ve Sağ ve sol clicklerin yapısı biraz sert geri al ileri al tuşları ise aşırı güzeller . Bataryası muazzam. Yapısı Viper V3 Pro'nun çok hafif kibarlaştırılmış hali. Elin 19cm üzeriyse ve saydığım özellikler okeyse alabilirsin

Merhabalar. Ultimate 2.0 Olan Modeli Almayı Düşünüyorum.
Fiyatı 4000TL Sepette 3900E Geliyor. Bu Fiyata Daha Mantıklı Bir Öneriniz Var mı Acaba?
ultimate 2.0 ise çok iyi evet. @K1dot 'a aldırdık dün.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Asıl işimize gelen bataryası oldu arkadaş şöyle mouselere 250-300mah batarya koyuyorlar kafayı yersin :D

Siparişi Oluşturdum Sepetime Birde Wraith Sense IEM Kulaklık Ekledim Bunuda Yorumlar mısınız Rica Etsem?

Asıl işimize gelen bataryası oldu arkadaş şöyle mouselere 250-300mah batarya koyuyorlar kafayı yersin :D
Siparişi Oluşturdum Sepetime Birde Wraith Sense IEM Kulaklık Ekledim Bunuda Yorumlar mısınız Rica Etsem?

IEM hangisi ?

type c olanlıyı alıyorsan güzel.

Geri