Logitech G PRO X Superlight dan Razer viper v3 pro geçilir mi?

Zarafel

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
302
Viper v3 pro yu şuan 4700 e alıp logitechi satmak istiyorum sizce bu bi upgrade mi

son 4 mouse um hep Razer çokta memnun değilim ama vazgeçemiyorum da ilginç bir paradoks

V3 Pro ilk çıktığında arkadaşım aynı sizin gibi bir degisim yaptı çok memnun kalmadı Logitech daha iyiydi demisti
benim logitech şuan soyulmaya başladı. çok kötü bir durum ondan değişmek istiyorum açıkçası

Hocam tek önereceğim şey git mağazaya teşhir ürününün eline al hatta varsa arkadaşında 1-2 gün denemek için takas et öyle satın al... 2 gün önce superlight 2 aldım elime büyük geldi acayip pişmanım şu an

aerox 3 wireless tavsiye ederim. steelseries gg' de bir ayar var, mouse hareketini imlece ileten bir ayarlama yapıyorsunuz kullanım deneyimini çok artırıyor. bu özelliği kapatınca sanki çöp bir mouse kullanıyormuşsun hissiyatı veriyor, özelliği açınca premium ürün kullanıyorsun hissiyatını alıyorsun. elim bu ayara alıştığı için başka marka model kullanamıyorum artık. hatta pc ilk açıldığında GG açılana kadar 10 saniyeliğine o özellik kapalıylen iğrenç bir kullanım deneyimi alıyorum. çok ucuz kalitesiz ofis mouse'u kullanıyormuşsun gibi oluyor. GG yazılımı gerçekten muazzam

aerox 3 wireless tavsiye ederim. steelseries gg' de bir ayar var, mouse hareketini imlece ileten bir ayarlama yapıyorsunuz kullanım deneyimini çok artırıyor. bu özelliği kapatınca sanki çöp bir mouse kullanıyormuşsun hissiyatı veriyor, özelliği açınca premium ürün kullanıyorsun hissiyatını alıyorsun. elim bu ayara alıştığı için başka marka model kullanamıyorum artık. hatta pc ilk açıldığında GG açılana kadar 10 saniyeliğine o özellik kapalıylen iğrenç bir kullanım deneyimi alıyorum. çok ucuz kalitesiz ofis mouse'u kullanıyormuşsun gibi oluyor. GG yazılımı gerçekten muazzam
Tırt

Geri