superlight 2 ise değmez bence düz superlight ise değebilir. ama (ben) yeni çıkan markalardan yanayım.Viper v3 pro yu şuan 4700 e alıp logitechi satmak istiyorum sizce bu bi upgrade mi
neden dolayı memnun değilsin?son 4 mouse um hep Razer çokta memnun değilim ama vazgeçemiyorum da ilginç bir paradoks
atk rawm falan2 değil normali. Yeni çıkan markalar derken?
V3 Pro ilk çıktığında arkadaşım aynı sizin gibi bir degisim yaptı çok memnun kalmadı Logitech daha iyiydi demistibenimde son mouslarım logitech ve memnun değilim
neden dolayı memnun değilsin?
benim logitech şuan soyulmaya başladı. çok kötü bir durum ondan değişmek istiyorum açıkçasıV3 Pro ilk çıktığında arkadaşım aynı sizin gibi bir degisim yaptı çok memnun kalmadı Logitech daha iyiydi demisti
benim logitech şuan soyulmaya başladı. çok kötü bir durum ondan değişmek istiyorum açıkçası
Tırtaerox 3 wireless tavsiye ederim. steelseries gg' de bir ayar var, mouse hareketini imlece ileten bir ayarlama yapıyorsunuz kullanım deneyimini çok artırıyor. bu özelliği kapatınca sanki çöp bir mouse kullanıyormuşsun hissiyatı veriyor, özelliği açınca premium ürün kullanıyorsun hissiyatını alıyorsun. elim bu ayara alıştığı için başka marka model kullanamıyorum artık. hatta pc ilk açıldığında GG açılana kadar 10 saniyeliğine o özellik kapalıylen iğrenç bir kullanım deneyimi alıyorum. çok ucuz kalitesiz ofis mouse'u kullanıyormuşsun gibi oluyor. GG yazılımı gerçekten muazzam