1 oyun oynamak için ekran kartı almak mantıklımı

İntel.

80+
Reaksiyon skoru
55
beyler ekran kartı almayı düşünüyom ama sadece 1 oyunu oynamak için alcam bana kalsa motor ehliyeti almak ama maalesef izin vermiyolar bende mecburi pc ye para yatırcam ama pc ye de eskisi kadar bakmıyom sadece ekran kartı alıp ark ascended oynarım yani oyunlardan da soğudum ztn kolay kolay oyun beğenen biri değilim yani kısaca sizce mantıklı mı 1 oyun için ekran kartı almak 23 bin tl bu arada almayı düşündüğüm ekran kartı rx 9060 xt asus dual

sistem upgrade için bütçe nedir
şuan güncel olarak birikmiş 10 bin tl var ekran kartı bütçem 25 bin tl yani oto sanayide çırak olduğum için öyle fazla alamıyom haftalığım biraz daha yüksek olsaydı 5060 ti asus dual vardı 30 bine onu almayı düşünürdüm biriktirerek alıcam ztn yani bide eski ekran kartını satıp mesh kasa almayı düşünüyom

Motor alıp ölmendense 1 oyun için da olsa bilgisayar alınır.
kral doğruda yani kaç yıldır bilgisayara bakıyom soğudum artık yani oyun oynama hevesi kalmadı şuan 1 oyun oynamak istiyom ark ascended ama elbet ondanda soğurum 1k saat fln oynarım salarım diye düşünüyom onun dışında çoğu oyunu oynadım
1774178001579.webp

mesela hangisi?

beyler ekran kartı almayı düşünüyom ama sadece 1 oyunu oynamak için alcam bana kalsa motor ehliyeti almak ama maalesef izin vermiyolar bende mecburi pc ye para yatırcam ama pc ye de eskisi kadar bakmıyom sadece ekran kartı alıp ark ascended oynarım yani oyunlardan da soğudum ztn kolay kolay oyun beğenen biri değilim yani kısaca sizce mantıklı mı 1 oyun için ekran kartı almak 23 bin tl bu arada almayı düşündüğüm ekran kartı rx 9060 xt asus dual
1 oyun için sistem alma bence alıcaksan oyun oyna internet kafede falan oyna 1 oyun için almana gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kral doğruda yani kaç yıldır bilgisayara bakıyom soğudum artık yani oyun oynama hevesi kalmadı şuan 1 oyun oynamak istiyom ark ascended ama elbet ondanda soğurum 1k saat fln oynarım salarım diye düşünüyom onun dışında çoğu oyunu oynadım Alıntıyı görüntüle
bu oyunları oynarsan tabi sıkılırsın singleplayer oyunlar oyna last of us uncharted witcher rdr2 tarzı oyunlar oyna lol oynuyodum ben bikaç k saatimde vardı oyunu bıraktım hayat kalitem arttı sal şu oyunları

1 oyun için sistem alma bence alıcaksan oyun oyna internet kafede falan oyna 1 oyun için almana gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu oyunları oynarsan tabi sıkılırsın singleplayer oyunlar oyna last of us uncharted witcher rdr2 tarzı oyunlar oyna lol oynuyodum ben bikaç k saatimde vardı oyunu bıraktım hayat kalitem arttı sal şu oyunları
kral hikaye oyunlarını çok sevmiyom rdr2 yi fln oynadım ztn far cry ın tüm serisini oynadım call of duty modern warfare 4 te oynadım sons of the forest oynadım outlast 1 outlast 2 outlast trials oynadım fivem oynadım mount and blade warband oynadım bannerlord oynadım cities skylines oynadım cities skylines 2 oynadım dayz oynadım kısaca güzel oyunların çoğunu oynadığımı düşünüyom Rust ı 3k saat oynadım evet sinir edici bi oyun ama sarıyodu saldım tabi artık internet kafeye zamanım yok ztn Çalıştığım için ekran kartınıda alıp oynamasam içim cız edicek onuda biliyom ama alıcak başka bir şey gelmiyo aklıma sadece direksiyon seti geliyo ama oda mantıksız olur

Geri