Henry Avery
80+
- Reaksiyon skoru
- 128
Sonra tr piyasası neden böyle? komedi
Sonra tr piyasası neden böyle? komedi
kampanya katılım sağlarsan onlar sana kullanıcı adı ile sifre veriyor.cashback sitesine kaydoluyorum parola hatalı diyo
kampanyaya nasıl katılım sağlarım hocamkampanya katılım sağlarsan onlar sana kullanıcı adı ile sifre veriyor.
Ticaret yapılsın hocam ama gelmeden ürünü ilanlamak bilemedim.Sonra tr piyasası neden böyle
Yapılsın hocam yapılmasın diyen yok. Ama bunu satan adam hem cashbacki yiyecek hem kârına satacak. Cashbacki katarsan 0 fiyatı suan bile daha uyguna geliyor bahsettiğim bu.Ticaret yapılsın hocam ama gelmeden ürünü ilanlamak bilemedim.
Biz eski kampanyasına katıldık 3 ay oldu para yok.kampanyaya nasıl katılım sağlarım hocam
Niye alınmasın? Rahatlıkla besler cpu yu. En tepe modelle de performans farkı yok zaten.Artık 8.5
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok hocam bu anakart alınmaz o işlemci için giriş seviyesi bir x870 bu
Sorma ya , millet yorum yapmak için yapiyor x870 giriş seviye model ancak içindeki chipset x870 . Alanlara tekrardan h.olsunNiye alınmasın? Rahatlıkla besler cpu yu. En tepe modelle de performans farkı yok zaten.
12 fazlı x870 hocam 9800x3d alan adamın alacagı bir anakart değil.Sorma ya , millet yorum yapmak için yapiyor x870 giriş seviye model ancak içindeki chipset x870 . Alanlara tekrardan h.olsun
Bi anlatsana neden değil? Neden alınmaz bir de senden dinleyelim12 fazlı x870 hocam 9800x3d alan adamın alacagı bir anakart değil.
Her bir VRM phase 55A veriyor 8 tanesi neye yetmiyor işlemci için tam olarak ?12 fazlı x870 hocam 9800x3d alan adamın alacagı bir anakart değil.
İşlemciye ayrılan fazlar toplamda 1056W güç sağlayabiliyor işlemciye. 9950X3D taksan maksimum çekeceği watt en tepe 230 watt. Bu da demek oluyor ki 4 tane 9950X3D'yi besleyebilir. VRM nedir bilmeyen adam gelip yorum yapıyor normal değil mi?Her bir VRM phase 55A veriyor 8 tanesi neye yetmiyor işlemci için tam olarak ?![]()