Yapay zeka ile hazır sistem seçme sitesi yaptım V2

Existentia

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,455
Merhaba arkadaşlar,
Etrafımda sürekli "Sistem alacağım ama hangisi iyi bilemiyorum, uğraşmak da istemiyorum" diyen çok kişi oluyordu. Ben de buna çözüm olarak siteme bir yapay zeka asistanı ekledim.
Kullanıcı sohbet ederek kendine en uygun hazır sistemi bulabiliyor. Ancak yapay zekanın bazen "halüsinasyon" görme veya yanlış sistemleri önerme ihtimali var. Donanımdan anlayan arkadaşların asistanı test edip, özellikle hatalı sonuçlar aldığınızda bana bildirmesini çok isterim.
Geri bildirimleriniz asistanın gelişimi için çok kritik.

Asistan adresi: enucuzsistem.com

Şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar,
Etrafımda sürekli "Sistem alacağım ama hangisi iyi bilemiyorum, uğraşmak da istemiyorum" diyen çok kişi oluyordu. Ben de buna çözüm olarak siteme bir yapay zeka asistanı ekledim.
Kullanıcı sohbet ederek kendine en uygun hazır sistemi bulabiliyor. Ancak yapay zekanın bazen "halüsinasyon" görme veya yanlış sistemleri önerme ihtimali var. Donanımdan anlayan arkadaşların asistanı test edip, özellikle hatalı sonuçlar aldığınızda bana bildirmesini çok isterim.
Geri bildirimleriniz asistanın gelişimi için çok kritik.

Asistan adresi: enucuzsistem.com

Şimdiden teşekkürler
Hocam vatan ve gamergen tr den veri cekmiyor sanırsam. 56k bütce ile 5070 kasa öner dedigimde sadece 5060ti lıları önerdi.

Hocam vatan ve gamergen tr den veri cekmiyor sanırsam. 56k bütce ile 5070 kasa öner dedigimde sadece 5060ti lıları önerdi.
Hocam incelediğim kadarıyla bütçe çok sınırda olduğu için 5070 yerine 5060 Ti sistem önermeyi daha makul görmüş. Fiyatta biraz esnetmeye çalışacağım vatanda en ucuz 5070’li sistem 55K gamingGenTR’de ise 63K olarak görüyorum. Atladığım bir sistem varsa link paylaşabilir misiniz? Ayrıca test edip feedback paylaştığınız için çok teşekkürler.

Hocam incelediğim kadarıyla bütçe çok sınırda olduğu için 5070 yerine 5060 Ti sistem önermeyi daha makul görmüş. Fiyatta biraz esnetmeye çalışacağım vatanda en ucuz 5070’li sistem 55K gamingGenTR’de ise 63K olarak görüyorum. Atladığım bir sistem varsa link paylaşabilir misiniz? Ayrıca test edip feedback paylaştığınız için çok teşekkürler.
Hocam inat edince istedigim fiyatta önerdi ancak mesajda hala bu bütçede yok diyor.

Ekler

• Screenshot_20260326_110416_Chrome.webp
    Screenshot_20260326_110416_Chrome.webp
    106.7 KB · Hit: 106
  • Screenshot_20260326_110408_Chrome.webp
    Screenshot_20260326_110408_Chrome.webp
    136 KB · Hit: 107
  • Screenshot_20260326_110358_Chrome.webp
    Screenshot_20260326_110358_Chrome.webp
    170.1 KB · Hit: 105
Hocam inat edince istedigim fiyatta önerdi ancak mesajda hala bu bütçede yok diyor.
Hocam böyle detaylı ss attıgınız için teşekkürler notumu aldım sorunu da buldum sanırım 1 saate yeni versiyonunu yayınlıcam

Güncelledim hocam artık belirtilen bütçeye esneme payı ekliyor ve belirtilen donanıma daha sadık kalıyor

1774514536666.webp

Elinize sağlık hocam bu haraketle aynı mantıktaki sitelerin önüne geçtiniz. Umarım daha da büyütürsünüz işleri.
Sağ olun hocam inşallah en kısa sürede monitör'ü siteye dahil edip o bilgiyi bu sisteme dahil edip sıfırdan monitör + sistem kombinasyonunu yakalamak en azından çok bilgisi olmayan insanlar için

Güzel site hocam elinize sağlık Asistan için hangi modeli kullanıyorsunuz ne kadar ücret ödüyorsunuz özel değilse .

Birde hocam infinite scrolldan sayfayı kaydırırken sayfanın en altına ulaşmak imkansız alt bilgileri okumak istedim vazgeçtim bir yerden sonra bilginiz olsun.

Birde hocam infinite scrolldan sayfayı kaydırırken sayfanın en altına ulaşmak imkansız alt bilgileri okumak istedim vazgeçtim bir yerden sonra bilginiz olsun.
Güzel site hocam elinize sağlık Asistan için hangi modeli kullanıyorsunuz ne kadar ücret ödüyorsunuz özel değilse .
Hocam değerli yorumunuz için teşekkürler şu an gemini 2.0 flash ve 2.5 flash ile denemeler yapıyorum iyileştirmelerden sonra flash lite kullanmayı düşünüyorum ücret olarak da açalı 3-4 saat oldu ne kadar öderim henüz bilmiyorum infinite scroll bug'ı gözümden kaçmış ilk fırsatta düzelticem teşekkürler

Geri