Çözüldü✓ Thermaltake view 380xl 850w 80+gold 8500 tl alınır mı

Hangi psu kullandılğı açıkça belirtilmemiş o yüzden bilemedim. 2k daha koyup CoolerMaster Elite 600 daha mantıklı geldi bana psu farkı için.

Hangi psu kullandılğı açıkça belirtilmemiş o yüzden bilemedim. 2k daha koyup CoolerMaster Elite 600 daha mantıklı geldi bana psu farkı için.
o kasayı alacaktım ama kasanın üst tarafı plastik internete sorduğumda link attığım modeli söyledi elite s600 çok hoşuma gitmişti ilk onu alacaktım yalan yok almadan önce vatandan baktığım da üstünün plastik olduğunu gördüm ve bu zamanla soğuk sıcak ta sertleşecek ve sararacak ama psu olarak nasıl bilemem

o kasayı alacaktım ama kasanın üst tarafı plastik internete sorduğumda link attığım modeli söyledi elite s600 çok hoşuma gitmişti ilk onu alacaktım yalan yok almadan önce vatandan baktığım da üstünün plastik olduğunu gördüm ve bu zamanla soğuk sıcak ta sertleşecek ve sararacak ama psu olarak nasıl bilemem
Onunda plastik olayı kötüymüş evet. TT de hangi PSU kullanıldığını tam bulabilsem bende almayı düşünüyorum ama hiç bilgi yok.

Onunda plastik olayı kötüymüş evet. TT de hangi PSU kullanıldığını tam bulabilsem bende almayı düşünüyorum ama hiç bilgi yok.
yapay zekaya sorduğumda bana Toughpower GF3 bu ve benzerini söyledi ama tam net olarak hangisi bende bilmiyorum

yapay zekaya sorduğumda bana Toughpower GF3 bu ve benzerini söyledi ama tam net olarak hangisi bende bilmiyorum
Net bilgi yokki beyaz olan için içindeki psu nun siyah mı beyaz mı olduğu bile belli değil.

Hocam view 380 kullanıyorum psu 80plus gold fan reverse bile değil ayrıca psu o kadar çok ses yapıyor ki kesinlikle alınmaz. özellikle yük bindiğinde. fanlar sabit 1000 rpm de çalışıyor rpm hızı değişmiyor ve az da olsa sesi var orada sıkıntı yok. bu paraya git kasa ve psu al sonra bana dua et (ben xl modelini kullanmıyorum düz 380 lakin hepsi aynı zaten )
İptal edim

Risk alıp deneyesim var ama bilemedim.

beyaza beyaz katıyorlar diye biliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ama şunu düşün senin sistemin kaç w çekecek yüke binmez ise ve Toughpower GF3 bu seri geliyor ise çok iyi
9700x 5070 veya 5070 ti Alicam yeni topluyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,008
Üyeler
192,856
Son üye
kagutamuseven
Geri