o kasayı alacaktım ama kasanın üst tarafı plastik internete sorduğumda link attığım modeli söyledi elite s600 çok hoşuma gitmişti ilk onu alacaktım yalan yok almadan önce vatandan baktığım da üstünün plastik olduğunu gördüm ve bu zamanla soğuk sıcak ta sertleşecek ve sararacak ama psu olarak nasıl bilememHangi psu kullandılğı açıkça belirtilmemiş o yüzden bilemedim. 2k daha koyup CoolerMaster Elite 600 daha mantıklı geldi bana psu farkı için.
Onunda plastik olayı kötüymüş evet. TT de hangi PSU kullanıldığını tam bulabilsem bende almayı düşünüyorum ama hiç bilgi yok.o kasayı alacaktım ama kasanın üst tarafı plastik internete sorduğumda link attığım modeli söyledi elite s600 çok hoşuma gitmişti ilk onu alacaktım yalan yok almadan önce vatandan baktığım da üstünün plastik olduğunu gördüm ve bu zamanla soğuk sıcak ta sertleşecek ve sararacak ama psu olarak nasıl bilemem
yapay zekaya sorduğumda bana Toughpower GF3 bu ve benzerini söyledi ama tam net olarak hangisi bende bilmiyorumOnunda plastik olayı kötüymüş evet. TT de hangi PSU kullanıldığını tam bulabilsem bende almayı düşünüyorum ama hiç bilgi yok.
Net bilgi yokki beyaz olan için içindeki psu nun siyah mı beyaz mı olduğu bile belli değil.yapay zekaya sorduğumda bana Toughpower GF3 bu ve benzerini söyledi ama tam net olarak hangisi bende bilmiyorum
İptal edimHocam view 380 kullanıyorum psu 80plus gold fan reverse bile değil ayrıca psu o kadar çok ses yapıyor ki kesinlikle alınmaz. özellikle yük bindiğinde. fanlar sabit 1000 rpm de çalışıyor rpm hızı değişmiyor ve az da olsa sesi var orada sıkıntı yok. bu paraya git kasa ve psu al sonra bana dua et (ben xl modelini kullanmıyorum düz 380 lakin hepsi aynı zaten )
beyaza beyaz katıyorlar diye biliyorumNet bilgi yokki beyaz olan için içindeki psu nun siyah mı beyaz mı olduğu bile belli değil.
ama şunu düşün senin sistemin kaç w çekecek yüke binmez ise ve Toughpower GF3 bu seri geliyor ise çok iyiİptal edim
9700x 5070 veya 5070 ti Alicam yeni topluyorumbeyaza beyaz katıyorlar diye biliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ama şunu düşün senin sistemin kaç w çekecek yüke binmez ise ve Toughpower GF3 bu seri geliyor ise çok iyi
Kasayı iptal edimmi5070 var bende ti al kafan rahat eder bende daha sonra ti geçeceğim