Yardım Atk Ghost Ultimate alınır mı ?

Dustares

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
945
Merhabalar a9 air alacaktım zamdan sonra arada 1k küsür falan fark oluyor sizce değer mi ? karbonfiber olmasının artısı varmı mesela sağlamlık olarak çokmu sağlam oluyor ? birde sanırım mekanik switch kullanıyormuş optik switch ile farkı nedir ? Mouse fiyatını bilmeyenler için fiyatı 5.000 ₺

hocam onun yerine atk a9 air yada atk x1 v2 alabilirsin daha uygun gibi

hocam onun yerine atk a9 air yada atk x1 v2 alabilirsin daha uygun gibi
air alacaktım 3900 plastik. ghost 5000 karbonfiber pek bir olayı yok ise air alacağım onun için konu açtımda

bende mouse bakıyorum, ikinci el felan da olabilir fark etmez, ne alsam bilemedim. 2.5-3k verebilirim

bu da güzel ama gene plastik internetten bakmaya calis reviewlere.

Merhabalar a9 air alacaktım zamdan sonra arada 1k küsür falan fark oluyor sizce değer mi ? karbonfiber olmasının artısı varmı mesela sağlamlık olarak çokmu sağlam oluyor ? birde sanırım mekanik switch kullanıyormuş optik switch ile farkı nedir ? Mouse fiyatını bilmeyenler için fiyatı 5.000 ₺
atk x1 v2 ultimate 2.0 daha iyi olur gibi.

bende mouse bakıyorum, ikinci el felan da olabilir fark etmez, ne alsam bilemedim. 2.5-3k verebilirim
ikinci el a9 ultimate falan al
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu da güzel ama gene plastik internetten bakmaya calis reviewlere.
reis atk ekosistemi kurmak istiyorum atk rs6 air var klavye olarak herşeyi atk alıp tek driverden hepsini yönetmek istiyorum o yüzden atk dışı marka almayacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,258
Üyeler
195,579
Son üye
Furkanovsk
Geri