10BinTL için 2.El sistem önerebilir misiniz?

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
10000
Merhabalar 10 bin lira param var 2.El parçalar ile bir sistem toplamak istiyorum.
Bana uygun parça önerebilir misiniz?.
Siber Güvenlik ve yazılım alanındayım oyun çok fazla oynamıyorum.
O yüzden benim için önemli olan kriterler işlemci ram depolama alanı ve anakartında uzun yıllar destek alıcak bir şey olması.
Ekran kartı olarak değiştirmeyebilirim r9 270 ekran kartım çok fazla bir oyun oynamıyorum sonuçta ama.
Almak istediğim monitörde ya bu

"ASUS TUF GAMING VG249Q3R"

yada

"ASUS VG249Q5A"

Buna göre bana bir şeyler önerebilirseniz mutlu olurum.
Teşekkürler.

Sağolun.
Benim için işlemci ram disk
bu üçü çok önemli.
Ekran kartına çok bi gerek yok.Eski bir ekran kartım var zaten sırf ekran gelsin die onu takabilrim sadece o kadar.Oyun oynamicam sonuçta.

Kocaeli izmit burda oturuyorum.
Teşekkürler şimdiden
Ekran kartı hariç 10k'yız.
Bir bakayım. Dönerim.

Sağolun.
Benim için işlemci ram disk
bu üçü çok önemli.
Ekran kartına çok bi gerek yok.Eski bir ekran kartım var zaten sırf ekran gelsin die onu takabilrim sadece o kadar.Oyun oynamicam sonuçta.

Kocaeli izmit burda oturuyorum.
Teşekkürler şimdiden
Kasa şart mı? Uzay montaj kullanabilirsen 10k civarında tutabiliriz.

Kasa şart mı? Uzay montaj kullanabilirsen 10k civarında tutabiliriz.
kasaya çok bir şey harcaamaya gerek yok, corsair spec 04 kasayı 400 e sattım, arkadaşım everestin full tower bir kaasasınıda 250 300 500 tl ye vermeye okey eski nesil cooler maasterlarda buz dolabı gibi olabiliyor, 300 500 e cozulur kasa meselesi,

anakarta gelecek olursak 1.5 a520 kovala yoksa b450 2 civarlarına bulursun,

işlemci ryzen 5 5600 4-5 çekiyorlar, R5 3600 bulabilirsen 2000 tl lere çok güzel

rame gerçekçi olmak gerekitse 3 altına bulman imkansız düşük bir ihimalle 2500 2750 e alabilirsin kovaalarasan 2 ye de bulursun ama imknı yok ggibi şu fiyat sklaaasında

ssd olarak 2000 tl den saamsungun bi m2 sini aaldı arkadaşım 512 gb lık, kingston vs gibi kaliteli markalar da o paralara bulunabilir,

kasaya çok bir şey harcaamaya gerek yok, corsair spec 04 kasayı 400 e sattım, arkadaşım everestin full tower bir kaasasınıda 250 300 500 tl ye vermeye okey eski nesil cooler maasterlarda buz dolabı gibi olabiliyor, 300 500 e cozulur kasa meselesi,

anakarta gelecek olursak 1.5 a520 kovala yoksa b450 2 civarlarına bulursun,

işlemci ryzen 5 5600 4-5 çekiyorlar, R5 3600 bulabilirsen 2000 tl lere çok güzel

rame gerçekçi olmak gerekitse 3 altına bulman imkansız düşük bir ihimalle 2500 2750 e alabilirsin kovaalarasan 2 ye de bulursun ama imknı yok ggibi şu fiyat sklaaasında

ssd olarak 2000 tl den saamsungun bi m2 sini aaldı arkadaşım 512 gb lık, kingston vs gibi kaliteli markalar da o paralara bulunabilir,
Ben yeni 500gb sattım ama 3300'e 2x8 ram var elimde.
İşlemciye gelince...
4.5k uygun dedi adam param güvende ile.

Geri