loewry
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,365
haklısınız ben kendi kullanınıma göre değerlendirdim açıkçası. x870 lerin veya x870e lerin getirdiği fazladan özellikler işime yaramayacaktı sadece oyun oynuyorum çünkü. tabi anakartı sırf 9800x3d için değiştrdim a620 ile kullandım çünkü 2 ay. 8-10k yada kapatabilirdim anakart işini biraz kalite takıntısı oldu o yüzden. Yoksa gereksiz buluyorum sadece oyun için gidipte anakarta 10k+ vermeyi a620 ile bile 9800x3d fps oyunlarda güç sınırına takılmıyordum uv olmadıgı halddebelli başlı kişiler dışında buraya formalite konu açıyorum sohbet dönsün vs diye bir çoğunun ig numarası vs var zaten bende onlardan yardım alamazsam konu açıyorum veya kararsız kalırsam onun dışında bir çok kişi bilgilenmeyi hak etmiyor düşüncem sabit ya bu konuda yoksa yazın detaylı bir anakart rehberi yapıcaktım YouTube kanalı vs açtım sesli videolar çekicektim taslakta duruyor o kadar bıkkınlık geliyor bazwn
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Güvenli kullanım voltaj değerini bilmiyor ki canım benim ya amd işlemciler anakarttan 230W üstü güç çekmez voltaj dalgalanmasından kaynaklı elektronik oldukları için safety değeri var 230x2 460amper güç lazım 9950x3d çalıştırmak için amd işlemciler anakarttan kapalı oluyorlar ama 9800x3d istisna o anakarttan 170W bile çekebiliyor 7800x3d 140-150W görmüyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
En mantıklısı hocam ama 16500 tl yede rog almazdım açıkçası o fiyat bandında x870e ler var