Çözüldü✓ Sapphire Nitro+ 9070 XT Ekran GPU/Driver Glitch Sorunu

Herkes elindeki malı över, ben amd kullanıyorum muazzam demiyorum sorunları vs. var ama nvidia kullanan arkadaşım da aynısını diyor muazzam değil sorunları var diye. Şimdi hangi taraf abartıyor?

h

her teknolojik ürün farklılık gösterebilir ben 1 aydır 6600 kullanıyorum 3060tidan downgrade ettim 3060tida yaşadığım çökme sorununun %1ini yaşamadım kral mesela özel çözünürlükte siyah ekranda kaldığı format atmak zorunda kaldığım oldu 3-4 defa ya da driver kurarken çöküpte yine safe moda geçip format atmam gerekti memnun olan yazmaz şkayeti olan yazar
şikayeti olan yazar da nvidiadan şikayeti olan sayısı daha az nedense daha çok kullanılmasına rağmen rtx kartlar

Her kart sorunlu olamayacağı gibi hiçbir kartta sorunsuz değildir, teknoloji şans işidir.
kimse sorunsuz demedi başka yerlere çekmeyin dediğimizi. amd sorunları çözmüyo diyoruz. ayrıca tekrar soruyorum kulağımızı kapattığımız nvidia driver yazılım problemleri ne? 5070ti var bende ne yaşıyorum sorun neye kulağımı kapatıyorum söyleyin

Arkadaşlar selam, yeni bir sistem topladım ve iade süreci bitmeden uzay montajda test ediyorum. Lol oynarken klavyeden ses açtığımda ekranda bir overlay çıkar ses seviyesini gösteren. Bu overlay çıktığında ekranda glitch denilen olay oluyor. Aynı durumu furmarck2 ve heaven testinde yaptım hiç sorun olmadı. Bu durum kart ile mi alakadır? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

Başka oyunlarda da deneyeceğim. Konuyu güncellerim

Alıntıyı görüntüle
Bunun ekran kartı ile ilgili olduğunu sanmıyorum daha çok windowsluk bir problem gibi. Veya klasik bir riot oyunu bug ve sorunlarla dolu.

Alın örnek. Sisteminiz stabil olmasi lazım karta laf etmden önce
adamlar 3 yıl miningde kullanılmış 480-580-5500xt-5600xt kullanıyor sonra gelip burda 6000-7000-9000 serisinde sallıyor ha şu doğru amd nvididan yazılımda biraz daha geride ama her 2 firmada çok eksik yönlü bu arkadaşın yaşadığı windowstan kaynaklı ondan eminim

Herkes elindeki malı över, ben amd kullanıyorum muazzam demiyorum sorunları vs. var ama nvidia kullanan arkadaşım da aynısını diyor muazzam değil sorunları var diye. Şimdi hangi taraf abartıyor?
herkes kendi elindekini över de hocam amd kullanan daha az ama şikayet genelde amd tarafında geliyor.

Bunun ekran kartı ile ilgili olduğunu sanmıyorum daha çok windowsluk bir problem gibi. Veya klasik bir riot oyunu bug ve sorunlarla dolu.
Farklı oyunlarla dene bir de bakalım olacak mı.

kimse sorunsuz demedi başka yerlere çekmeyin dediğimizi. amd sorunları çözmüyo diyoruz. ayrıca tekrar soruyorum kulağımızı kapattığımız nvidia driver yazılım problemleri ne? 5070ti var bende ne yaşıyorum sorun neye kulağımı kapatıyorum söyleyin
Yıl 2026 oldu artık nvidia vs amd tartışmaları çürüdü küflendi bitti, her kart sorunsuz değil her kart sorunlu değil bitti gitti.

Yıl 2026 oldu artık nvidia vs amd tartışmaları çürüdü küflendi bitti, her kart sorunsuz değil her kart sorunlu değil bitti gitti.
boş yapıyosun soruma cevap ver ya da konuşmak için konuşmayı bırak hadi gülüm ötede ağla

katılmıyorum hocam amd hala nvidiadan daha sorunlu

Duvara konuşuyorsun kral boşuna uğraşma bunlar soruna çözüm bulmak yerine markayı boklamaya geliyorlar maalesef. Daha sorunun kart ile ilgili olup olmadığı belli bile değilken.

Geri