Uzaylılar ve Din Hakkında

hocam teknoloji teknoloji de ne kadar olabilir samanyolunun dışına çıkamadık daha uzayın ne kadarını biliyoruz ki
Hocam uzay dışında söylüyorum.Sence sana senin bildigin kadarını mı biliyor abd? Hayır zaten de cok cok büyük derin işler var.

Dostum bizim inandığımız tanrı onların da tanrısıdır. Bu durumda o tanrı dinin varlığını onlara da bildirmiştir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Öyle düşünmüyorum. 2 ırk birbirinin varlığını bilmek zorunda değil.
O zaman din yalan. Aynı kitap değil mi? Sadece dil farklı olmak zorunda. Böyle değilse de yalan.
Uzaylılar varsa din yalandır arkadaşlar.

Araştırma kaynakların neler ? Nasıl bir araştırma yaptın ? Hangi kitapları okudun ? Hangi arşivleri kullandın ? Hangi belgeleri buldun ?
Biraz süre verirsen sana tam lise atarım.hepsini bulmak lazım.

Dostum bizim inandığımız tanrı onların da tanrısıdır. Bu durumda o tanrı dinin varlığını onlara da bildirmiştir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Öyle düşünmüyorum. 2 ırk birbirinin varlığını bilmek zorunda değil.
Hocam uzay dışında söylüyorum.Sence sana senin bildigin kadarını mı biliyor abd? Hayır zaten de cok cok büyük derin işler var.
tabii ki benim bildiğim kadarını bilmiyor ama çok çok büyük derin işler var diyorsun insanoğlunun ne önemi var ki 60-70 yıl yaşayan ortalama iqsu hadi 100 desek ne gibi etkiler yaratabilirler

O zaman din yalan. Aynı kitap değil mi? Sadece dil farklı olmak zorunda. Böyle değilse de yalan.
Uzaylılar varsa din yalandır arkadaşlar.
Allahın varlığını söyleyen 2 farklı kitap olamaz mı? İncil Tevrat Kuran hepsi Allahın varlığını söylüyor. (İncil ve Tevrat değiştirilmeden önceki halinden bahsediyorum) Sence Allahın varlığını birliğini söyleyen tek kitap mı olmak zorunda?

Allahın varlığını söyleyen 2 farklı kitap olamaz mı? İncil Tevrat Kuran hepsi Allahın varlığını söylüyor. (İncil ve Tevrat değiştirilmeden önceki halinden bahsediyorum) Sence Allahın varlığını birliğini söyleyen tek kitap mı olmak zorunda?
Kurana göre son peygamber muhammeddir. Son kitap kurandır ve başka kitap yoktur. Bu kitap değiştirilmeden günümüze gelmiştir.

tabii ki benim bildiğim kadarını bilmiyor ama çok çok büyük derin işler var diyorsun insanoğlunun ne önemi var ki 60-70 yıl yaşayan ortalama iqsu hadi 100 desek ne gibi etkiler yaratabilirler
Hocam biraz daha geniş düşün.

Geri