🔥İndirim GSkill DDR5 Ram alana Intel Ultra 5 İşlemci Hediye

Ekler

• 1000115628.webp
    1000115628.webp
    90.7 KB · Hit: 43
96 GB almadın mı dostum sen 🤣

Dediğiniz fiyatlara 245k' yı alamazsınız muhtemelen.

Bana kalsa hala AMD almak en mantıklısı 13k suna vereceğime 2.5 koyar 7800X3D alırım soru işareti kalmaz ama Intel isteyeni var napalım.
Nesnel bir şeyde bile insanlar tercihen bir şey seçebiliyor. Güncel piyasada ikilinin fiyatı bana ekstrem iyi olmasa da iyi geldi. Normalden iyi yani her türlü
Hocam satılmayan ürünlere yazılan fiyatların çok önemsenmemesi gerektiğini düşünüyorum. AM5 anakartı olan birisinin sadece işlemcisini 7800X3D 7500X3D 9700X gibi işlemcilere güncellemek varken 250K alma ihtimali olacağını sanmıyorum.
doğrudur bu arada dediğiniz, ama her halükarda ram in fiyatı hiç oynamadan işlemci alıyorsun yanına. Belki bu intel işlemci isteyen birisi vardır, yada ram i yine al işlemciyi ayrı sat işlemci tek başına 12k
Ram ihtiyacınız varsa alınır, yoksa almanızın bir alemi yok. Piyasa şu an sabit değil, haberleri takip etmekte fayda var. 2 Nisan'da zam gelecek PS5ler Türkiye'de 28 Mart'ta zamlanmaya başlamışken ram fiyatları yerinde bile seyretse şüphe uyandırıyor.

Hocam satılmayan ürünlere yazılan fiyatların çok önemsenmemesi gerektiğini düşünüyorum. AM5 anakartı olan birisinin sadece işlemcisini 7800X3D 7500X3D 9700X gibi işlemcilere güncellemek varken 250K alma ihtimali olacağını sanmıyorum.

Ram ihtiyacınız varsa alınır, yoksa almanızın bir alemi yok. Piyasa şu an sabit değil, haberleri takip etmekte fayda var. 2 Nisan'da zam gelecek PS5ler Türkiye'de 28 Mart'ta zamlanmaya başlamışken ram fiyatları yerinde bile seyretse şüphe uyandırıyor.
Şu sıra biraz eldekiyle yetinmek daha mantıklı neredeyse bir GPU parasına RAM satın almak kabul edilebilir bir şey değil. Fiyatlar Google haberlerinden sonra biraz geriledi umarım bu fiyatlar gittikçe düşmeye devam eder, en son Amerika'da 32'lik Kingston Fury kitlerinin 500$'a kadar düştüğünü gördüm.

Gpu parasını da aşıyor kimi ram şaka gibi XPG Lancer Black RGB 2x16 cl30 6000 MHz geçen sene 2500_3000 bandindaydi tanesi 5000-6000 k ya alınıyordu 🥲🤣

Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim, ama güzel bir indirim olduğunu düşündüğüm bir şey buldum.
Aşağıdaki linkte ram'in tekli fiyatı ile işlemci ile beraber alındığında ki fiyatı aynı, burada bir hata mı var bilmiyorum ama işlemci bedavaya geliyor gibi algıladım ben.
Ram en ucuz sinerjide satılıyor yine tek olarak, fakat avantajlı paket gibi bişey yapmışlar yine aynı fiyat yanında işlemci hediye :D

Ram linki;
Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim, ama güzel bir indirim olduğunu düşündüğüm bir şey buldum.
Aşağıdaki linkte ram'in tekli fiyatı ile işlemci ile beraber alındığında ki fiyatı aynı, burada bir hata mı var bilmiyorum ama işlemci bedavaya geliyor gibi algıladım ben.
Ram en ucuz sinerjide satılıyor yine tek olarak, fakat avantajlı paket gibi bişey yapmışlar yine aynı fiyat yanında işlemci hediye :D

Ram linki;

Ram+İşlemci linki;

Ram+İşlemci linki;

200 dolar olarak lansmanı yapılan işlemci değil miydi bu?
Fiyat indirimi geçtim normal bile değil bence.

Geri