🔥İndirim Türk Telekom 5G 1 Ay Geçerli 50GB Hediye

bana ayrım yapmazlar gibi geliyor. zaten 5g hızını kullanabilmek için bence en az 100gb internet paketi lazım. 10-20 gb internet paketi ile 3g veya 5g düzeyinde hız olsa fark eden bir şey olmaz
Hayır bu tek seferlik paket ben aldım herhangi bir yenileme yok isterseniz müşteri hizmetlerini arayıp teyit edebilirsiniz

bana ayrım yapmazlar gibi geliyor. zaten 5g hızını kullanabilmek için bence en az 100gb internet paketi lazım. 10-20 gb internet paketi ile 3g veya 5g düzeyinde hız olsa fark eden bir şey olmaz
Sabahtan akşama hız testi yapıp durmayacaksan 5G internet hızını gündelik hayatta çok rahat bir şekilde anlarsın.

Burada bir bilgi yanlışı var; kampanya 15 Nisan’a kadar geçerli. Sonrasında ücret yansıtılabilir diye düşünüyorum. Bir kez onay verince iptal süreci de çok zor olabiliyor, daha önce başıma gelmişti. Bu operatöre güvenmediğim için sundukları hiçbir avantajı ücretsiz de verse istemiyorum ya. 1 ay gibi bir zamanım kaldı. Bunlardan kurtulmak için gün sayıyorum.
Ön bilgilendirme formunda tek seferlik yazıyor alıp kullanabilirsiniz, bu gibi ikileme düştüğünüzde her zaman o formun ilk sayfasına bakabilirsiniz orada yazmak zorunda.

5G evimde adam gibi çekerse bir kaç günlüğüne evde fiber varmış gibi avuturum kendimi iyi oldu :kekw:
valla bende geçen petrol istasyonunda 5g olmuştu ordan çıkınca geri 4.5g'ye düşmüştü şuan evde açtım bildiğin 5g çekiyor kapsama alanını genisletmisler herhalde

Aga 5g için hattı değiştirmek gerekmiyormuydu

ben 5G yi İphone 13 te kapatmak istiyorum yapabiliyormuyuz eski androidlerde oluyordu 4.5g de yeterince interneti az kullanmama rağmen emmesi yetmez gibi birde 5g ile uğraşamam

Ne kadar bu konuyla ilgili video izlediysem hepsi paketler ayrılacak gibi konuşuyordu ve operatörler 5G paketlerini tanıttılar, sadece paketlerin isminin 5G olacağını sanmıyorum ama zaten 5G'yi aktif olarak kullanacağımı da sanmıyorum, telefonları bataryası hızlı biterse, ısınırsa, ki bunlar olmasa bile günlük ihtiyaçlar için 5G'ye gerek yok, ücretsiz olursa belki ama olmazsa da 4.5G her işimi görüyor, 5G'ye geçme ihtiyacı duymuyorum.

yani 4g paketler ayrı 5g paketler ayrı satılacak dedi mi mh gerçekten?
Hayır ben müşteri hizmetlerini aramadım. Bu paketin tek seferlik olup olmadığını müşteri hizmetlerini arayarak teyit edebileceğini kast etmiştim

ben 5G yi İphone 13 te kapatmak istiyorum yapabiliyormuyuz eski androidlerde oluyordu 4.5g de yeterince interneti az kullanmama rağmen emmesi yetmez gibi birde 5g ile uğraşamam
Ayarlar-Hücresel-Seçenekler-Ses ve Veri- buradan 5G yi açıp kapatabilirsiniz ayrıca Türk Telekom mobil uygulamasından da 5G yi kapatın.
LTE 4.5G demek

Ekler

• IMG_6843.webp
    IMG_6843.webp
    46 KB · Hit: 46
5G KULLANIMA AÇILDI

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,766
Üyeler