PolatAlemdarr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 605
Son halini görmek isterimKardeşim fanları kürdanla felan temizliyor onun işi bitsin o zaman daha efsane bir şey olucak![]()
Son halini görmek isterimKardeşim fanları kürdanla felan temizliyor onun işi bitsin o zaman daha efsane bir şey olucak![]()
Boruların aşağı tarafta kalmadığı sürece sıvı soğutmayı bozman zor.sıvı soğutmanın fanları orijinal hali sürüyordu ama fanlar reverse çıktı normalde içeri üflemesi gereken havayı içeride tutuyormuş bu zamana kadar temmuzdan beri böyle kullanıyorum bir sorun olur mu az önce anakart vrm i alev atıyordu dokundum pc kendine restart attı şimdi pc yi sökücem hem temizlicwm hemde termal macın gelene kadar en ince ayrıntısına kadar temizliyim diyorum bir sorun olur mu sizce?
Fön makinesi vurdum ben hepsini attı tozun baya uğraştırdı kasayıda iki dk temizleyip son 2 fan kaldı onlarıda takıcam yarında macun gelicek onu vurup işi bitircemBı arkadaş 240 Corsair sıvı soğutma temizlemistim bende.
Radyatör aralar izopropil alkol ve fırça yardımıyla temizledim. Basınçlı hava olsa doğrudan püskürtmeli temizlerdim
Alıntıyı görüntüle
Macun bu şekilde gözüküyor Lian li kendi macunu temmuzdan beri benimle son haline bak![]()
Mx6 sipariş etmiştim hocam hali hazırda yaphase change thermal paste, ömürlük mx6 dan bile 1-2 derece daha iyi iş çıkarıyor, asla pump out olmuyor.![]()
Thermalright Heilos V2 40x50x0.25mm Termal Pad
Uygulama gerektirmez, kullanımı kolay ve hızlıdır. İletken değildir, metalik parçacık içermez.www.gaming.gen.tr
Yarın macun gelsin fotoğrafını paylaşıcam sizinle olmuş halini 2 den beri hem temizlik hem yeniden toplama yaptık tüm fanları 40-50dk en ince ayrıntısına kadar temizledik ekran kartı temizdi ama radyatörden bir kase fanlardan yarım kase toz çıktı macunum gelsin işi komple çözücemSon halini görmek isterim
Süper olmuşYarın macun gelsin fotoğrafını paylaşıcam sizinle olmuş halini 2 den beri hem temizlik hem yeniden toplama yaptık tüm fanları 40-50dk en ince ayrıntısına kadar temizledik ekran kartı temizdi ama radyatörden bir kase fanlardan yarım kase toz çıktı macunum gelsin işi komple çözücem
Güzel olmuş ama5-6 saat sürdü radyatör çok oyaladı braketi 2 defa sök tak yaptım o biraz zaman aldı temizledim taktım işlemciyi temizledim incesine felan dikkat ettik daha yeni oturuyorum
Nolmuş böyle yaMesh ızgaradada baya tozlu mesh kısmı bu haldeyse radyatöre kim bilir ne olmuştur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kasa değiştirmeyi düşünüyorum direkt üniversite işi belli olsun ilk iş kasayı değiştiricem aklımda c500 veya Msi 110r pz ve 130r pz var
Radyatörün üstündeki mesh kısım bile bu hale gelmiş Lian li nasıl bir panel yaptıysa toz lu olup olmadığı bile anlaşılmıyordu
Radyatör ağlıyormuş duyamamışım
Siyah sistemden daha siyahDaha pis bir beyaz sistem görmemiştim![]()