Orijinal fabercastell 2011 satan bir yer lazım

Leonidax

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,641
Merhabalar dostlar normalde bende fabercastell 2010 vardı 4 senedir kullanıyordum dahada bozulmadı fakat arkadaşım sağolsun kaybettiği için mecbur yeni bir tane almak zorundayım ve faberede alıştığım için başka bir şeyde almak istemiyorum yoksa bende ayrı olarak rotring 500de var ama faber 2011 yazarken daha rahat geliyor. Orijinal fabercastell 2011 satan yer bilen varsa yazabilir mi bütçem 500tl

zmaanında bu kalemin çakmasını almıştım 5 sene kullandım sonrasında kendi hatam yuzunden kırdım ve yeni kaleme geçmek zorunda kaldım kalemi öneririm

zmaanında bu kalemin çakmasını almıştım 5 sene kullandım sonrasında kendi hatam yuzunden kırdım ve yeni kaleme geçmek zorunda kaldım kalemi öneririm
Aynen hocam bende aynısından almayı düşünüyorum ama bir türlü orjinalliginden emin olamiyorum. Yoksa aşırı memnundum taş gibi kalem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Satıcı için çokta güvenilir durmuyor hocam yorumlar

Aynen hocam bende aynısından almayı düşünüyorum ama bir türlü orjinalliginden emin olamiyorum. Yoksa aşırı memnundum taş gibi kalem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Satıcı için çokta güvenilir durmuyor hocam yorumlar
en iyisi yakınında bi kırtasiye gibi yerden almak hocam 50 100 tl fazla verirsin ama orijinaldir aldıgın sey hepsi buarada yorumlarında da çok çakma diyen var alcaksan internetten illa amazondan alabilirsin

en iyisi yakınında bi kırtasiye gibi yerden almak hocam 50 100 tl fazla verirsin ama orijinaldir aldıgın sey hepsi buarada yorumlarında da çok çakma diyen var alcaksan internetten illa amazondan alabilirsin
Amazonada özellikle baktım hocam Amazon satıcılı görseydim 700 olsada alcaktimda hep garip satıcılar var yorumlarıda berbat bir tane mağaza buldum onun yorumları fena durmuyordu onu bir sipariş ettim bakalım o orijinal çıkarsa bir tane daha alırım o mağazadan yedekte Dursun diye 200e aldım çünkü ama orijinal çıkmazsa iade ederim kırtasiyelere bakarım artık

Hayatımda görüp kullandığım en berbat kalemdir (faber 2011) kendisi. Şişko bombeli yapısı ile bir türlü kavrayamazdım. Ucu içine göçer arka tarafı sürekli kaybolurdu.

Hayatımda görüp kullandığım en berbat kalemdir (faber 2011) kendisi. Şişko bombeli yapısı ile bir türlü kavrayamazdım. Ucu içine göçer arka tarafı sürekli kaybolurdu.
Bende aktif olarak 4 yıl kullandım hocam bu vakte kadar en rahat ettiğim kalemlerden birisidir valla başka kalem alasım bile gelmiyor. Normalde kaleme hiç böyle rakamlar vermem ama başka kalemde kullanasım gelmiyor

Amazonada özellikle baktım hocam Amazon satıcılı görseydim 700 olsada alcaktimda hep garip satıcılar var yorumlarıda berbat bir tane mağaza buldum onun yorumları fena durmuyordu onu bir sipariş ettim bakalım o orijinal çıkarsa bir tane daha alırım o mağazadan yedekte Dursun diye 200e aldım çünkü ama orijinal çıkmazsa iade ederim kırtasiyelere bakarım artık
BUYRUN

Bende var hocam bundan bunuda arada kullanıyorum uzun süreli kullanımlarda ucu metal olduğu için ağrı yapıyor o yüzden ders çalışırken kullanmıyorum. Onun için faberi kullaniyorum
başka amazon satıcı yok hocam olmazsa kırtasiyecilere gidip kalemlerin ergonomikliğine bakın illa ki bulursunuz güzel bir şey

Geri