Bir sorun olur mu peki? normalde bu kadar ısınmamıştı çünkü bildiğin alev gibi 70 derece biraz fazla gibime geldi o yüzdenNormal.
70 derece fazla değil hiç bir zamanda olmas 80'den sonra ciddileşmeye başlar oda 5060ti da olmaz.Bir sorun olur mu peki? normalde bu kadar ısınmamıştı çünkü bildiğin alev gibi 70 derece biraz fazla gibime geldi o yüzden
yani sorun olmaz değil mi böyle oynasam 70-71 derecede70 derece fazla değil hiç bir zamanda olmas 80'den sonra ciddileşmeye başlar oda 5060ti da olmaz.
olmazyani sorun olmaz değil mi böyle oynasam 70-71 derecede
Hocam map bilgisi paylaşır mısın free roam atmak istiyorum daMerhabalar Asetto Corsada aşağıdaki videoda olan grafik ayarlarını yaptım şuan sıcaklık 70 dereceye kadar çıktı normal mi sizce bir sorun olur mu? Ekran kartım Colorful 5060 Ti 16 GB
Alıntıyı görüntüle
map değil hocam normal girmiştim harita seçipHocam map bilgisi paylaşır mısın free roam atmak istiyorum da
Ben soruyu yanlış anlamışım sanırsam, haritayı falan buradan kurdum shuto harita moduHocam map bilgisi paylaşır mısın free roam atmak istiyorum da
kyoto hocam en çok oynanan map buHocam map bilgisi paylaşır mısın free roam atmak istiyorum da
izlemeye üşendimde sence normal mi bu sıcaklıklar grafik paketini kaldırmalı mıyımkarta undervolt yap. daha düşük ısı aynı performans dünyanın en pratik basit efektif şeyi.