🔥İndirim Thermalright ARGB Siyah 3'lü 12 cm Kasa Fanı TROY Kart ile 848 TL

Açıkçası hocam fan olup olmaması daha önemli, fan olup sonra yerine daha iyi fan aldınız diye dramatik bir sıcaklık düşüşü beklememek lazım. Yani atıyorum tüm kasa fanını değiştirdiniz, 3k fln harcadınız sıcaklıktan 10 derece hatta 5 derece düşüi beklemek gerçekçi değil.
Sesi daha da indirin rahatınıza bakın, bunun sağlamasını isterseniz, fan hızını bir kökleyin düşüş olmadığını göreceksinizdir. Aiolu sistemlerde çoğu zaman öyle, bu yüzden kafanızın ağrımasına değmeyecek. En azından anlık artışlarından ortaya çıkan sesie engellemek için, grafikteki sıcaklığı 1-5 derece daha yukarı veya fanı %5 indirin.
kesinlikle öyle ya denedim de onu 3 4 derece filan oynuyor açıkcası ben kasayı yeni almıştım fansız geliyor da 2 fanla ( xpg invader) dedim almışken iyi bişey olsun ömrü uzun olsun p12 leri gördüm aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkada bir şey çalışmazken 600-700 RPM'de falan ama bunu sen kendin belirleyebilirsin BIOS'tan. Her dereceye karşılık RPM'i sen belirleyebilirsin ya da otomatik moda alırsın.
fan control adlı uygulamayı kullanıyorum valla ben istediğim an kullanımı değişebiliyorum rahat epey biosta pwm moduna aldım sıfıra çektim uygulamadan düzenledim komple

Bende 4 adet Corsair rs120 var 800 Rpm de bile ıslık sesi geliyor Bunlar Ses olarak nasıldır kullanalar yardımcı olursa sevinirim.

Bende 4 adet Corsair rs120 var 800 Rpm de bile ıslık sesi geliyor Bunlar Ses olarak nasıldır kullanalar yardımcı olursa sevinirim.
Sıvı soğutucumda 2 tane rs120 ve kasamda başlıktaki 3lü set mevcut. Hepsi sessiz.

Bende galiba rs120 leri işlemci soğutucusuna takıp başlıktaki fanları da kasa için kullanacağım belki ses azalır fikriniz nedir?
Ben bütün fanları rs120ye çevirmeyi düşünüyorum. Thermalrightlar boşta evet ses yapmıyorlar fakat maliyet düşünülerek üretildiği için bence yükte diğer fanlara göre daha sesliler.

Ben bütün fanları rs120ye çevirmeyi düşünüyorum. Thermalrightlar boşta evet ses yapmıyorlar fakat maliyet düşünülerek üretildiği için bence yükte diğer fanlara göre daha sesliler.
Peki siz Rs120 den memnun musunuz bende sesli çalışıyorlar

Peki siz Rs120 den memnun musunuz bende sesli çalışıyorlar
Evet bendekilerde bir sorun yok o yüzden 4 tane daha almayı düşünüyorum. Benim kasada duyduğum tek ses sıvı soğutucunun pompa sesi 😅

Evet bendekilerde bir sorun yok o yüzden 4 tane daha almayı düşünüyorum. Benim kasada duyduğum tek ses sıvı soğutucunun pompa sesi 😅
Anladım bende %35 de 700 rpm de bile uğultu sesi geliyor anlamadım neden belki işlemci soğutmak için kullanırsam ses değişir

Anladım bende %35 de 700 rpm de bile uğultu sesi geliyor anlamadım neden belki işlemci soğutmak için kullanırsam ses değişir
Senin rs120ler arızalı gibi görünüyor. Uygun fiyata istersen 2 paket alıp geç. Phantom Spirit gibi hava soğutmalarda da bu fanlardan geliyor.

Senin rs120ler arızalı gibi görünüyor. Uygun fiyata istersen 2 paket alıp geç. Phantom Spirit gibi hava soğutmalarda da bu fanlardan geliyor.
Söylediğin çok mantıklı geliyor rs120 garantiye göndermem lazım alalı 1 ay olmadı corsair x3000 kasa ile almıştım bundle olarak

Selam arkadaşlar 2 ay önce bu ürünü normalde kasada takılı olan emektar Cooler Master Liquid 240v2 sıvı soğutma için kullandım. Normalde CM her bir fan için 850 lira falan istiyordu. hem sıvı soğutma hemde kasada egsoz fan olarak kullandım. 2 aydır herhangi bir şikayetim yok soğutma ve ses performansı iyi.

Noctua hariç her fan sesli çalışır kimi az kimi çok kimi normal seviyede
çok takılmamak lazım bu fiyat seviyelerinde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,821
Üyeler
191,174
Son üye
oguzcnzngn
Geri