Cs2'De En Düsük Ayarlarda 370-390 FPS Alıyorum Bu Setup Da Normalmi?

Bence normal hocam. Bende 9700x ve 9070xt var. Faceit maçında ortalama 350 450 arası alıyorum. 1280 1024 oynuyorum.
Mirage A palace, dust 2 tünel gibi açık olmayan yerlerde 600 700 e çıkıyor.

Ekleme: Cs2 fps benchmark diye bir atölye haritası var. Dust2 de geçen harita. Onda fps benchmark yapabilirsin ben 650fps alıyorum. Sende daha düşük çıkarsa bir sorun var diyebiliriz

Son düzenleme:
Hocam kasanın pozisyonu çok kötü bir yerde hava akışı sağlayamaz fanların dönmesinin o alanda hiçbir etkisi olmaz bence masanın üzerinde yada o kapalı alanın dışında bir yere koymanı tavsiye edebilirim.

Hocam kasanın pozisyonu çok kötü bir yerde hava akışı sağlayamaz fanların dönmesinin o alanda hiçbir etkisi olmaz bence masanın üzerinde yada o kapalı alanın dışında bir yere koymanı tavsiye edebilirim.
Peki 1-2 ay bu şekilde idare edebilir miyim 2 gün önce aldım kasayı en azından bir kaç aya yeni bir masa alırım
Post automatically merged:

Bence normal hocam. Bende 9700x ve 9070xt var. Faceit maçında ortalama 350 450 arası alıyorum. 1280 1024 oynuyorum.
Mirage A palace, dust 2 tünel gibi açık olmayan yerlerde 600 700 e çıkıyor.

Ekleme: Cs2 fps benchmark diye bir atölye haritası var. Dust2 de geçen harita. Onda fps benchmark yapabilirsin ben 650fps alıyorum. Sende daha düşük çıkarsa bir sorun var diyebiliriz
Eve geçtiğim gibi yapacağım 650 nin altında FPS alirsam döneceğim

bir sorun oluşağını düşünmüyorum hergün çok uzun saatler oyun oynamıyorsan

Bizzat kendi bilgisayarım da aldım
Paylaşır mısınız hocam video rica etsem çünkü internetteki testlerde sonuçlar öyle değil ki bizimde sonuçlarımızda öyle değil.

Peki 1-2 ay bu şekilde idare edebilir miyim 2 gün önce aldım kasayı en azından bir kaç aya yeni bir masa alırım

Eve geçtiğim gibi yapacağım 650 nin altında FPS alirsam döneceğim
Akşam bende deneyeceğim size ekran videosu çekip atacağım hatta bakalım

Son düzenleme:
bir sorun oluşağını düşünmüyorum hergün çok uzun saatler oyun oynamıyorsan
Haftaici akşam 8-12 yada gece 1 e kadar cumartesi günleri öğlen 2-6 ve 8- gece 2

Bide Pazar günü duruma göre sabahtan geceye kadar o kadar başka yok

sorun çıkmaz hocam için rahat olsun ama sana yeni bir masa şart :D

Paylaşır mısınız hocam video rica etsem çünkü internetteki testlerde sonuçlar öyle değil ki bizimde sonuçlarımızda öyle değil.

Akşam bende deneyeceğim size ekran videosu çekip atacağım hatta bakalım
Yakın zamanda video ataman vize haftam yurttayım haftaya ameliyat olacağım arkadaşın 4060 ını kullandığım için onun müsaitliği de önemli eğer bu hafta içi amazonda rx 9070 indirimi olursa onu alıp denerim

Yakın zamanda video ataman vize haftam yurttayım haftaya ameliyat olacağım arkadaşın 4060 ını kullandığım için onun müsaitliği de önemli eğer bu hafta içi amazonda rx 9070 indirimi olursa onu alıp denerim
Geçmiş olsun hocam sorun yok mühim değil

9700x + 4060 ile 2k full + full de 500-600 fps alıyordum normal değil
Şunu baz almayın yalan. Ya boş mapte alıyordur ya da göğe falan bakiyordur. Sabit alıyor olmasının mumkunati yok.

Konu sahibi içinde eğer 400 sınır varsa nvidia nin uygulamasından bak ordan sınırlama koyulmuş olabilir. Ayarlar içinde youtubedan vs bakabilirsin ama 2k için o fpsler düşük değil haberin olsun. Arttirabilirsin ama abartı düşük fps değil.

Şunu baz almayın yalan. Ya boş mapte alıyordur ya da göğe falan bakiyordur. Sabit alıyor olmasının mumkunati yok.

Konu sahibi içinde eğer 400 sınır varsa nvidia nin uygulamasından bak ordan sınırlama koyulmuş olabilir. Ayarlar içinde youtubedan vs bakabilirsin ama 2k için o fpsler düşük değil haberin olsun. Arttirabilirsin ama abartı düşük fps değil.
Bu linke bakın hocam burada 2k CS2 full ayarlarda 5070 li versiyon ile alınan fps görebilirsiniz. @sonhry

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,424
Üyeler
191,095
Son üye
dj.young.mes
Geri