NextStar YE-55IDG11 Mini-Led vs Iffalcon 55U75A QLED hangisini almalıyım?

Sayın arkadaşlar TCl fanboylarından öneri alırken çok dikkat edin başka forumlarda barınamadıkları için buraya gelmişler. Benzer manipülasyonlar ile TCl ve markalarını önererek insanlara bunları aldırmaya çalışıyorlar ve aynı kişi tarafından yazılıyormuş izlenimi oluşturuyorlar.

Öncelikle next ktcden alıp Türkiyede montaj yapan bir firma değil. Kendi üretemedikleri ürünleri başka firmalardan alıyorlar doğal olarak. Türkiye'de panel aydınlatma sistemi mi üretiliyor da adamlar ktcden alıyor.

Üretim hattınız burdan izleyebilirsiniz.
Yazdığınız bir hatayı düzelteyim next panelini ktcden almıyor arka aydınlatma sistemini ktcden alıyor bunu da 576 bölgenin kontrol edilebildiği bir arka panel ve bunu kontrol eden kart ile sağlıyor. Siz isterseniz bu 576 bölgeden 2000 nit bir parlaklık ta alabilirsiniz 800 nit de. 576 bu ışıkların kontrol hassasiyetini gösteren bir sayı. Ktcnin sitesinde görülen o ki değişik konfigürasyonlarda arka panel aydınlatma ve diming Zone sayıları ile arka aydınlatma sistemi temin edebilirsiniz 2000 nitte 576 Zone olur şunda bu zone olur diye asla belirtmiyor firma değişik konfigürasyonları gösteriyor altında da belirtiyor asıl bilgileri üreticiden alabilirsiniz diye.yoksa adamlar 480 nitlik bir aydınlatmaya 576 diming Zone koyup TV üretemezlerdi zaten illaha 2000 nit olurdu bu TV.

Tüketim verileri panel aydınlatma sistemine giden elektrik ile alakalı bir durum bunun diming Zone ile bir alakası yok.

Panelini de öve öve bitiremediğiniz TCL den alıyor. Ve hakkını vermek lazım güzel bir panel. Kullanılan hva panelin üreticisi Ktc değil. Yani sizin baktığınız Ktc sayfasındaki hiç bir TV bu TV değil.

Next uzun zamandır elektronik üreten ve bu konuda tecrübeli bir firma. Ayrıca müşteri memnuniyeti ile de anılan bir firma. Ben nerede üretim yaptığını bildiğim teknik desteği daha iyi bir firmadan almayı tercih ediyorum tvmi siz Çin'in neresinde üretildiği bilinmeyen bir firmadan alabilirsiniz o sizin tercihiniz.

576 Zone o fiyata satılmaz diyorsunuz da o zaman Samsung 18 zoneu 60 bine satarken TCl 180 zonu nasıl o paraya satıyor TCl enayi mi o zaman.
Allah’tan korkun be… Diğer forumda Samsung ve LG dışında TV öven herkesi banlattınız, herkese saldırdınız. Yalan iftiralarla, sahte hesaplarla manipülasyonlar yaptınız. Forumda kendi sahte hesaplarınız dışında insan bırakmadınız; tavsiye alacaklar bile girmiyor oraya.

Şimdi ekmeğiniz kesilince yalanlarınızı bu foruma taşıdınız. Sizde Allah korkusu yok ki… para için her şekle girersiniz. Yazık.

DH forumda kimse Samsung LG önermiyor ki giriş seviyesinde. Sizden başka tek marka öneren kimse yok farkında mısınız. Paylaşım yanlış verileri de bizde bilelim gerekirse dava açar hakkımızı ararız. Beni hiç ilgilendirmiyor firmanın sorunu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Allah’tan korkun be… Diğer forumda Samsung ve LG dışında TV öven herkesi banlattınız, herkese saldırdınız. Yalan iftiralarla, sahte hesaplarla manipülasyonlar yaptınız. Forumda kendi sahte hesaplarınız dışında insan bırakmadınız; tavsiye alacaklar bile girmiyor oraya.

Şimdi ekmeğiniz kesilince yalanlarınızı bu foruma taşıdınız. Sizde Allah korkusu yok ki… para için her şekle girersiniz. Yazık.
Ya farkedilmiyor sanıyorsunuz da fark ediliyor. Çok agresif şekilde bir marka savunmak çok göze batıyor yapmayın gerçekten.

DH forumda kimse Samsung LG önermiyor ki giriş seviyesinde. Sizden başka tek marka öneren kimse yok farkında mısınız. Paylaşım yanlış verileri de bizde bilelim gerekirse dava açar hakkımızı ararız. Beni hiç ilgilendirmiyor firmanın sorunu.

Ya farkedilmiyor sanıyorsunuz da fark ediliyor. Çok agresif şekilde bir marka savunmak çok göze batıyor yapmayın gerçekten.
kimin marka savunduğunu koymuş arkadaşımız .D kimin ne olduğu ortada. kendim LG OLED kullanıyorum her yerinide eleştirir gömerim. markalara kulluk etmem. markalar bana hizmet etmek zorunda olan parasını bastığım zaman hizmet vermek zorunda olan firmalardır. Ne hikmetse bizi burda gördükten sonra üyelik açıp bize saldırmaya başlamış ve övdügünüz markalar 2 forumdada açıkca ortada.

Yazdı
Kimin hangi firmanın ve hangi foruma hizmet ettiği, fanboy olduğu belli : https://imgur.com/a/qY3C6Kx
Bu benim kendi fikrim. İki TV arasında karşılaştırma yapıyorum ve veriler bunu gösteriyor. TCL hariç TV almak isteyene
kimin marka savunduğunu koymuş arkadaşımız .D kimin ne olduğu ortada. kendim LG OLED kullanıyorum her yerinide eleştirir gömerim. markalara kulluk etmem. markalar bana hizmet etmek zorunda olan parasını bastığım zaman hizmet vermek zorunda olan firmalardır.
Ama siz yine de TCL alın.

Hocam yalana gerek yok, siz DH de Tv tavsiyeleri sayfasinda yazali 15-20 gun oldu hadi 1 ay diyelim.
Oradaki menfaat sarmalindaki hesaplar ile sahte hesapların yazdigi gibi mi yazalım, "eski hesapları satın almışlar"" uyuyan hesapları satın almışlar, uyandırmislar" " "Nextstar fan boyluğu yapıyor " " Biz yer miyiz " vs vs tanıdık geldi mi🙂
Oradaki iğrenç çarkın içinde kalın derim, burayı pisletmeyin lütfen.
Burada kimse fan boyluk yapmıyor, Tv lerim özellikleri ile ilgili yeterli bilgisi olmayan bütçesine göre piyasadaki en özellikli ve uygun satılan Tv leri Tv tavsiyesi isteyenlere tavsiye verebilmek. Karari yine o verecek.
Kimsenin hakkına girmeden dogru olani yapmaya çalışıyoruz burada
DH ile burayı karıştırmayın lütfen...

Hocam siz daha arka aydınlatma panel farkını bilmeden tavsiye veriyorsunuz ama yinede siz bilirsiniz

Yazdı

Bu benim kendi fikrim. İki TV arasında karşılaştırma yapıyorum ve veriler bunu gösteriyor. TCL hariç TV almak isteyene

Ama siz yine de TCL alın.

Hocam yalana gerek yok, siz DH de Tv tavsiyeleri sayfasinda yazali 15-20 gun oldu hadi 1 ay diyelim.
Oradaki menfaat sarmalindaki hesaplar ile sahte hesapların yazdigi gibi mi yazalım, "eski hesapları satın almışlar"" uyuyan hesapları satın almışlar, uyandırmislar" " "Nextstar fan boyluğu yapıyor " " Biz yer miyiz " vs vs tanıdık geldi mi🙂
Oradaki iğrenç çarkın içinde kalın derim, burayı pisletmeyin lütfen.
Burada kimse fan boyluk yapmıyor, Tv lerim özellikleri ile ilgili yeterli bilgisi olmayan bütçesine göre piyasadaki en özellikli ve uygun satılan Tv leri Tv tavsiyesi isteyenlere tavsiye verebilmek. Karari yine o verecek.
Kimsenin hakkına girmeden dogru olani yapmaya çalışıyoruz burada
DH ile burayı karıştırmayın lütfen...
bu arkadaş dh'de 1.5 senedir hiçbir şey yazmayıp bir anda konuya gelip next şöyle böyle tcl fanboyları tcl kötü diyerek biz üye olduktan 1 gün sonra bu foruma üye olup saldırılara başlamış. bizi tanımayan birinin burada ne işi olurda üyelik açar :D demekki bizi tanıyan takip eden biri dh'den.

Ne diyordu sizinkiler ;
"eski hesapları satın almışlar"
" uyuyan hesapları satın almışlar, uyandırmislar"
"Nextstar fan boyluğu yapıyor "
" Biz yer miyiz " vs vs 🙂
Hadi hocam hadi daha dun gelip burayı da DH gibi kirletmeyin....

Ne diyordu sizinkiler ;
7 senedir kullanılmayan dh hesabı bir anda aktif olup next çok iyi tcl berbat diyor ne hikmetse bizi bile tanıyor biz üye olduktan sonra üye olarak dh'de yaptığı itham ve saldırılara devam ediyor. : https://hizliresim.com/gala5dd kim bilir hangi garibanın hesabı

Ne diyordu sizinkiler ;
Çok doğru demişler bu arada tam olarak öyle olmuş.

Çok doğru demişler bu arada tam olarak öyle olmuş.
İnsanın kendi bu kadar tanıması güzel 🙂

7 senedir kullanılmayan dh hesabı bir anda aktif olup next çok iyi tcl berbat diyor ne hikmetse bizi bile tanıyor biz üye olduktan sonra üye olarak dh'de yaptığı itham ve saldırılara devam ediyor. : https://hizliresim.com/gala5dd kim bilir hangi garibanın hesabı
Hocam orasi asil 2-3 kisi kişinin 5-10 tane sahte hesaplari ile yönetiliyor.
Bakin her gun yazanlara ,farklı marka önerenlere saldıranlar hepsi aynıdır, kadrolu elamani gibidirler, 3 ay öncede vardı 5 ay önce de ama son 1-2 ayda eski hesapları alip oradan yürüyorlar bir de başkalarına iftira atıyorlar 🙂
Örnek yukarıdaki arkadaşın hesabi😃

Son düzenleme:
Sayın arkadaşlar TCl fanboylarından öneri alırken çok dikkat edin başka forumlarda barınamadıkları için buraya gelmişler. Benzer manipülasyonlar ile TCl ve markalarını önererek insanlara bunları aldırmaya çalışıyorlar ve aynı kişi tarafından yazılıyormuş izlenimi oluşturuyorlar.

Öncelikle next ktcden alıp Türkiyede montaj yapan bir firma değil. Kendi üretemedikleri ürünleri başka firmalardan alıyorlar doğal olarak. Türkiye'de panel aydınlatma sistemi mi üretiliyor da adamlar ktcden alıyor.

Üretim hattınız burdan izleyebilirsiniz.
Yazdığınız bir hatayı düzelteyim next panelini ktcden almıyor arka aydınlatma sistemini ktcden alıyor bunu da 576 bölgenin kontrol edilebildiği bir arka panel ve bunu kontrol eden kart ile sağlıyor. Siz isterseniz bu 576 bölgeden 2000 nit bir parlaklık ta alabilirsiniz 800 nit de. 576 bu ışıkların kontrol hassasiyetini gösteren bir sayı. Ktcnin sitesinde görülen o ki değişik konfigürasyonlarda arka panel aydınlatma ve diming Zone sayıları ile arka aydınlatma sistemi temin edebilirsiniz 2000 nitte 576 Zone olur şunda bu zone olur diye asla belirtmiyor firma değişik konfigürasyonları gösteriyor altında da belirtiyor asıl bilgileri üreticiden alabilirsiniz diye.yoksa adamlar 480 nitlik bir aydınlatmaya 576 diming Zone koyup TV üretemezlerdi zaten illaha 2000 nit olurdu bu TV.

Tüketim verileri panel aydınlatma sistemine giden elektrik ile alakalı bir durum bunun diming Zone ile bir alakası yok.

Panelini de öve öve bitiremediğiniz TCL den alıyor. Ve hakkını vermek lazım güzel bir panel. Kullanılan hva panelin üreticisi Ktc değil. Yani sizin baktığınız Ktc sayfasındaki hiç bir TV bu TV değil.

Next uzun zamandır elektronik üreten ve bu konuda tecrübeli bir firma. Ayrıca müşteri memnuniyeti ile de anılan bir firma. Ben nerede üretim yaptığını bildiğim teknik desteği daha iyi bir firmadan almayı tercih ediyorum tvmi siz Çin'in neresinde üretildiği bilinmeyen bir firmadan alabilirsiniz o sizin tercihiniz.

576 Zone o fiyata satılmaz diyorsunuz da o zaman Samsung 18 zoneu 60 bine satarken TCl 180 zonu nasıl o paraya satıyor TCl enayi mi o zaman.
Paneli ktc den alıyor demedim. TV yi ktc den alıyor dedim. Ktc sitesinde oem üretici olduğunu söylüyor. Nexstar tv kullanan bazı kullanıcıların tv lerinde ktc yazdığına dair baız yazılar gördüm. Ben de doğal olarak alıp montajlıyor diye düşünüyordum. Nexstar nasıl tv üretiyor veya tedarik ediyor videosunu izlemedim zamanım olmadı.

Ayrıca çoğu kişi nexstar nasıl üretim yapıyor diye araştırmakla uğramaz. TCL, LG ve Samsung gibi tv üreticilrri Rtıngs gibi bilindik ve popüler kaynaklarda incelendiği için bilgi bulması kolay bir marka. Haliyle hiç uğraşmayıp incelemelere bakarak TCL almak çoğu zaman mantıklı. Çünkü lg ve samsung'u mini led tarafında solluyor. Kağıtüstünde yazan verilere göre nexstar neden alsınlar? İnceleme yok. Kağıtüstünde iyi sadece. Ktc de güvenilir bir marka olduğundan nexstar'a sıcak bakıyordum. Ancak başka forumlarda yazdığınız yazılar ve foruma yeni katılıp bir anda herkesi tcl fanboy ilan etmenizden ötürü nexstar dan soğudum şu an. Nexstar'a bakış açım negatif yönde değişti. Markayla ne gibi bir bağlantınız var bilmiyorum ancak bu kafa yapısı hiç hoş değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,868
Üyeler
192,821
Son üye
Reux
Geri