Enermax Platimax II 1200DF White-BLACK 1200W 80+ Platinum 8.385,34 TL-8.589,89 ₺

asko56

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,754
Son düzenleme:
Muhtemelen yine fan değişimi isteyecek bir psu. Enermax ah canım enermax 🥲

1650w satın aldım 3 defa değişime gitti geldi. ilk startta toz atıyor psular bunda bildiğin fırtına çıkıyordu. Dönüp bakıyordum. Rulman aynı. Kanat yapısı aynı. Değiştirdiklerine emin değilim eski deneyim biraz ön yargı.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fan: Her iki modelde de DFR (Dust Free Rotation) teknolojisi mevcuttur. Ancak Platimax ll'nin fan kontrolcüsü, düşük yüklerdeki "tıkırtı" şikayetlerini gidermek adına biraz daha optimize edilmiştir. Diyor yapayzekalar

Son düzenleme:
1650w satın aldım 3 defa değişime gitti geldi. ilk startta toz atıyor psular bunda bildiğin fırtına çıkıyordu. Dönüp bakıyordum. Rulman aynı. Kanat yapısı aynı. Değiştirdiklerine emin değilim eski deneyim biraz ön yargı.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fan: Her iki modelde de DFR (Dust Free Rotation) teknolojisi mevcuttur. Ancak Platimax ll'nin fan kontrolcüsü, düşük yüklerdeki "tıkırtı" şikayetlerini gidermek adına biraz daha optimize edilmiştir. Diyor yapayzekalar
geçmiş olsun ama bu ürün farklı o farklı birde bu revize görmüş romen rakamı ile 2 diye adlandırmışlar 2025 ürünü 1650w olan 2023 model ürün psu tier listten bakabilrisiniz biri 2023 ürünü digeri 2025 ürünü dikkatli olalım

Psu güzelde taksit yok azıcık taksit olsa yenmez tadından.
evet tek eksisi o ama rakip taksitlilerin ve aynı kalibrede platinlerin fiyatlarına bakınca enermax ın A TİER olması taksit olayının olmamasını dengeliyor

Şu aura 1200g tekrar indirime girse keşke. 10 dan fazla vermek istemiyorum

evet tek eksisi o ama rakip taksitlilerin ve aynı kalibrede platinlerin fiyatlarına bakınca enermax ın A TİER olması taksit olayının olmamasını dengeliyor
Platin olması önemli değil. Sertifika için ekstra para veriyorlar. Cybernetic testinde çıkıyor zaten. Yani 6 taksit 11k ya kadar bakılabilir varsa muadili bunun yerine.

Bendr 1350w olanı var bayağıdır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım çok şükür. Dfx olan model

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,488
Üyeler
197,203
Son üye
tahatass
Geri