HYTE Y70 Touch Fan Önerisi

cewrik

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
50000
HYTE Y70 Touch kasam var, Sessiz fanlar ve ona görede kontrolcü almak istiyorum, ana kart ve ekran kartı içinde ara kablolar almak istiyorum kasam siyah beyaz, RGB renklerini beyaz sarı tonda kullanacam ne önerirsiniz neler almam gerekiyor sizce ?

Donanımlarım

Seasonic Prime TX-1300w 80+ Titanium

AMD Ryzen 9 9950X3D
Lian Li HydroShift LCD 360 Silent (360S) AIO Water Cooler

MSI X870E GAMING PLUS WIFI
Gigabyte Aorus GeForce RTX 5090 Stealth Ice

G.Skill Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5-6000 CL26

2 Adet Thermalright HR10 2280 PRO SSD Soğutucu
Lexar Professional NM1090 Pro
Crucial T710

HYTE Y70 Touch kasam var, Sessiz fanlar ve ona görede kontrolcü almak istiyorum, ana kart ve ekran kartı içinde ara kablolar almak istiyorum kasam siyah beyaz, RGB renklerini beyaz sarı tonda kullanacam ne önerirsiniz neler almam gerekiyor sizce ?

Donanımlarım

Seasonic Prime TX-1300w 80+ Titanium

AMD Ryzen 9 9950X3D
Lian Li HydroShift LCD 360 Silent (360S) AIO Water Cooler

MSI X870E GAMING PLUS WIFI
Gigabyte Aorus GeForce RTX 5090 Stealth Ice

G.Skill Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5-6000 CL26

2 Adet Thermalright HR10 2280 PRO SSD Soğutucu
Lexar Professional NM1090 Pro
Crucial T710
Baya sağlam sistem yapmışsınız . Iyi günlerde kullanın hocam.

Baya sağlam sistem yapmışsınız . Iyi günlerde kullanın hocam.
Teşekkür ederim, fan ve kontrolcü ve kablolarından pek haz etmem o yüzden onlar kaldı onlarıda yaparsam iyi olacak yoksa kasada sıcaklık içinde kalıyor şuan

( Sıvı soğutucu ve arka egzoz için )
https://www.teknobiyotik.com/donani...-yuksek-performans-kasa-fani-acfan00322a.html
( Yan taraf için )
Sleeved kablodan bahsediyorsun muhtemelen ondada rgb olsun dersen

( Sıvı soğutucu ve arka egzoz için )
https://www.teknobiyotik.com/donani...-yuksek-performans-kasa-fani-acfan00322a.html
( Yan taraf için )
Sleeved kablodan bahsediyorsun muhtemelen ondada rgb olsun dersen
fanlar sesi yüksek ve kenarları siyah baya lian li nin sistemi üzerinden bakmak lazım

Bu videodaki gibi fanlar takmam lazım benim siyah beyaz olan modeli

fanlar sesi yüksek ve kenarları siyah baya lian li nin sistemi üzerinden bakmak lazım

Bu videodaki gibi fanlar takmam lazım benim siyah beyaz olan modeli

Lian li tarzı istiyorsan asiahorse al üstünede şu hub'ı al tamamdır başka birşeye gerek yok
İstediğini seç farketmez birinde kumandada geliyor.
kablolarıda attım yukarda zaten

Yok mu tavsiyesi olan.
asia horse nyota ultra veya comiq fanlara bakın estetik olarak güzel duruyor birde asiahorseun şu uzatma kablolarına bakın ben yakın zamanda almayı düşünüyorum
hub olarak ise yine asia horsun şu ürününü alın derim yanlış bilmiyorsam her şeyi bunun yazılımı üzerinden kontrol edebiliyorsunuz

Lian li tarzı istiyorsan asiahorse al üstünede şu hub'ı al tamamdır başka birşeye gerek yok
İstediğini seç farketmez birinde kumandada geliyor.
kablolarıda attım yukarda zaten
Lianli fanları videoda çok estetik duruyor neler önerirsin video da ki alsam ne olur. fan ve renkleri kontrol ede bilir miyiz kontrolcüyle ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

asia horse nyota ultra veya comiq fanlara bakın estetik olarak güzel duruyor birde asiahorseun şu uzatma kablolarına bakın ben yakın zamanda almayı düşünüyorum
hub olarak ise yine asia horsun şu ürününü alın derim yanlış bilmiyorsam her şeyi bunun yazılımı üzerinden kontrol edebiliyorsunuz
Süpermiş ara kabloları sipariş verdim bile görür görmez. fan olarak lian li setlerinden hangi modellerden kaç tane alayım sence ? çünkü fanları renklerini sadece tek renk te kullanacam çünkü ve ne önerirsin pc den renkleri kontrol etmek istiyorum kumanda olmasın istiyorum, fan hızını otomu yoksa kendimi ayarlıyor bilmiyorum o kadar uzak kaldım ki sistemlerden fan ve performansa göre fanların hızı ve değişmesini istiyorum nadir oyun oynarım iş yapıyorum sadece web üzerinden. ne önerirsin ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,708
Üyeler
192,775
Son üye
Wolvthebigbad
Geri