❌İndirim Bitti! NZXT Kraken Elite 280 Sıvı Soğutucu 4.800 TL 🔥🔥🔥🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
7500f e fazlamı gelir bu acaba

Hangisi istersen lcd-s aldım uğultu iade ettim n11 den incehesap incelemede zaten bozuk %100 iade.
Lcd-c aldım yükte çok sesli 1.600 rpm kismasan duyuluyor iade edim dedim servise çekiyor kendisinden değil başka yerden Alican. İade edebilmek için.
allah allah bende de Lian li galahad 240 lite var böyle bir sorun haşamadım

İki tip elite 280 var, birinde lcd nin çevresindeki daire kısmında da rgb var, birinde yok. Bu hangisi acaba?

Aşırı gereksiz olur. 1000 liralık hava soğutucularla bile rahatlıkla soğutursun. Ayrıca bu tarz işlemcilere sıvı soğutma kullanılmaz. Nereden baksan zarar.
İleriye dönük şekli olsa bile mi sence

İleriye dönük şekli olsa bile mi sence
O işlemciye sıvı soğutucu sadece şekil için alınır. Geriye kalan kısımlar tamamen dezavantajdan oluşuyor. Daha fazla güç tüketimi, daha fazla ses ve daha kısa ömür. O paranın yarısına en kaliteli hava soğutucuyu alırsın.

Performansına ve kalitesine göre olması gereken fiyat bu zaten. Aynı fiyata daha iyi 3 fanlı 360mm soğutmalı modeller. Bunun yerine onlar tercih edilebilir.
280mm olmasa bu fiyata vermez tamam en kaliteli sıvı ama çok uçuk fiyat.
420 mm alicaktim bir ara 22-25 böyle bir fiyat olamaz 😂.
360 versene bu fiyata veremez nasıl kar ediyorlarda 4k birden düşüyorlar sıvılarda demekki hepsi fais bir kar ediyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

allah allah bende de Lian li galahad 240 lite var böyle bir sorun haşamadım
Yeni seriler çöp desem yeridir görsel güzel ama pompa degisti kalite yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İki tip elite 280 var, birinde lcd nin çevresindeki daire kısmında da rgb var, birinde yok. Bu hangisi acaba?
Elite ve plus var elite olan iyi olan.

Neyse ben telden sordum, yeni büyük ekranlı daire şeklinde rgb li olan modelmiş. İnş doğru bilgi verdiler! Ekranlı Corsair 360 lcd kovalıyordum ama yarı fiyatına bu da işimi görür. Paylaşan arkadaşa tişikkilir.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,220
Üyeler
191,494
Son üye
Neroi
Geri