Yardım Am5 anakart seçemiyorum help

3 m2 slotu var 3. İle en alttaki Ekran kartı slotu paylaşımlı m2 sayısı açısındanda bilemedim
Hocam 2 tane gen 5 kullandıktan sonra bir de 3.ye ihtiyacınız varsa bilemiyorum. Oyun oynuyoruz altı üstü bu kadar ssd ihtiyacınız varsa x870E lere bakın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 2 tane gen 5 kullandıktan sonra bir de 3.ye ihtiyacınız varsa bilemiyorum. Oyun oynuyoruz altı üstü bu kadar ssd ihtiyacınız varsa x870E lere bakın.
Açıkçası fazla kastığınızı düşünüyorum. İş bile yapıyor olsanız 2 ssd çoğu insana yeter bence.

Açıkçası fazla kastığınızı düşünüyorum. İş bile yapıyor olsanız 2 ssd çoğu insana yeter bence.
2m2 var zaten 2side dolu.

Hocam bu m2 ler kaç TB lık ?
buna niye bu kadar taktınız bilmiyorum ama ben oyun için alıcam vs demiyorum ki zaten video editleme ve oyun tasarımı vs yapacağım depolama şart 2tb olan full 500gb olanın içinde Windows var 100gb boş

@jombo yardım lazım seçemiyoruz

buna niye bu kadar taktınız bilmiyorum ama ben oyun için alıcam vs demiyorum ki zaten video editleme ve oyun tasarımı vs yapacağım depolama şart 2tb olan full 500gb olanın içinde Windows var 100gb boş

@jombo yardım lazım seçemiyoruz
Hayır onun için demedim eğer atıyorum 4 tb lık 2 tane kullanıyosunuzdur yetmiyorsa falan harddisk tavsiye edecektim. Bence 500 gb'ın slotunu 3.ye takıp 1.ye başka bir ssd alsanız daha iyi olmaz mı daha yüksek kapasiteli 2 tb falan.

Hayır onun için demedim eğer atıyorum 4 tb lık 2 tane kullanıyosunuzdur yetmiyorsa falan harddisk tavsiye edecektim. Bence 500 gb'ın slotunu 3.ye takıp 1.ye başka bir ssd alsanız daha iyi olmaz mı daha yüksek kapasiteli 2 tb falan.
Daha fazla m2 lazım işte kankacım 500 lük olana windowsu ve kritik sistem dosyalarını vs yüklüyorum 3 tane yetmiyor biraz ucuzlasın 4-8tb bir şey alıcam video editleme vs yapıcam diskler önemli anakartı seçerken render vs alacağım için kararsızım zaten şu pc yi çözebilirsem anakart bakmadan direkt 9950x-4080s/5070ti yapıcam sistem komple giderse 1-2 haftada anakart seçemem 15-16k vericem boş modele vermeye gerek yok x870 Aorus yetiyor yoksada bu geç boot atma olayı fanları açıp kapatma olayını çok yapıyor bu aralar ayar etti

2x7 80A SPS kullanıyor 560A SPS olması ve pcie dağılımları yönünden biraz mutlu ediyor ama bununda 7 fazı var

(Bende biliyorum en güçlü işlemciyide taksam full yüklüyemiyeceğimi ama sistemi satma durumumda 15k vericem anakarta parasının hakkını veren bir şey olsun)
Hocam attığınız bu linkte ki mlg edition güzel. Ayrıca şuna da bakabilirsiniz. https://www.akakce.com/anakart/en-u...i-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,66157202.html

Atx istiyorum bütçem 15k mümkünse 4 veya fazla m2sinin olması lazım paylaşımları vs de önemli vrm tipi düz oyun için istemiyorum render yapıcam video editleme işlerim vs olucak x870-x870e çok kaliteliyse b850
Hocam ben asla x870 sevmiyorum. Hani herkesin nefret ettiği bişey varya, benimde x870 serisi.
Hocam ben bildiğim kadar yardımcı olmaya çalışıyorum. Bir hatam olduysa kusura bakmayın. Bunun 4 tane m2 si var. Pcie. 5 (zaten bu fiyata 4 olmaz)
Paylaşımdan kastınız faz mı ney tam anlamadım. Siyah istediniz biliyom ama özellikleri iyi gibi geldi bunun. Bir bakın derim. Ama son zamanlarda fiyatı fazla uçmuş. Belki düşmesini beklerseniz bu işinizi görür.

Hocam ben asla x870 sevmiyorum. Hani herkesin nefret ettiği bişey varya, benimde x870 serisi.
Hocam ben bildiğim kadar yardımcı olmaya çalışıyorum. Bir hatam olduysa kusura bakmayın. Bunun 4 tane m2 si var. Pcie. 5 (zaten bu fiyata 4 olmaz)
Paylaşımdan kastınız faz mı ney tam anlamadım. Siyah istediniz biliyom ama özellikleri iyi gibi geldi bunun. Bir bakın derim. Ama son zamanlarda fiyatı fazla uçmuş. Belki düşmesini beklerseniz bu işinizi görür.
Beyaz güzel gözüküyor iyi hoşta çok toz tutuyor tövbe ettiriyor tozlar felan baya belli oluyor sinir ediyor

Beyaz güzel gözüküyor iyi hoşta çok toz tutuyor tövbe ettiriyor tozlar felan baya belli oluyor sinir ediyor
Tamamen sizin sisteminiz. Siz kullanacaksınız. Saygı duyarım. Biraz fiyatı düşerse böyle 12-13k ya. Zaten yeni çıkmış 15e. Bir beyaz delisi olarak alınabileceğini düşünüyorum. Benden öneriler bu kadar. İnşallah istediğinizi bulursunuz. İyi günler.

Anime kızlı olanı al kral ya çok kasma :D

Evet Aorus elite x870 var ama siyaha geçme gibi bir durumum mevcut bu hafta karar vericem onada sistemi komple satabilirim bu 1-2 haftadır uzun boot atıyor bazen 4-5dk fanları fulleyip yavaşlayıp fulluyor

Kullandığım anakart 2x8 55A faz yapısına sahip toplam 440A var

2x8 80A drmos kullanıyor 640A güç yapısına sahip sürücüler intel (paylaşımdan dolayı kararsız bırakıyor)

2x7 80A SPS kullanıyor 560A SPS olması ve pcie dağılımları yönünden biraz mutlu ediyor ama bununda 7 fazı var

(Bende biliyorum en güçlü işlemciyide taksam full yüklüyemiyeceğimi ama sistemi satma durumumda 15k vericem anakarta parasının hakkını veren bir şey olsun)
rog b850f öneririm aktif kullanıyorum. 4 tane m2 slotu var 2 si gen 5 si gen 4. hem asus driver hubdan sesden chipsetine herseyi oto güncelletiyorum.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,299
Üyeler
195,332
Son üye
Kıvançg
Geri