2K Monitör Tavsiyesi?

https://www.akakce.com/monitor/en-u...ot-ips-260-hz-oyuncu-u-fiyati,1165263070.html tamam hocam buldum. Ama niye bu kadar ucuzki hem hz ı çok iyi. Hem 2k, hem ips. Bir eksisi var diye mi ucuz. Yoksa ucuzdan mı koymuşlar satışa?
Uzun zamandır bu fiyatta. 240hz normali 260hz oc ile, zaten oc ile kullanılmaz 240 gözüyle bakın. Elinize sorunsuz geçerse tam F/P monitör. Sinerjiden alanlar ölü pixel şikayeti oluyor aptek satıcılı bakın

o sinerji var ya :D 4 kere ölü pixelli yolladı :D
Valla çok şükür bana tekte ölü pixelsiz geldi satıcının başka platformlarda bu ürün için ölü pixelsiz yorumlarıda var muhtemelen sinerjinin çektiği mallarda bir sorun var

Valla çok şükür bana tekte ölü pixelsiz geldi satıcının başka platformlarda bu ürün için ölü pixelsiz yorumlarıda var muhtemelen sinerjinin çektiği mallarda bir sorun var
Aptekte çok iyi sayılmaz kafamı çok ağrıttı 2 ay önce :D

sizde var bir bahtsızlık bence :kekw:
1 ay kasa toplama süreci, tonlarca iade, iadelerin kutu içeriğini eksik göndermişim bazılarının uğraştık durduk kasa bitti monitör 2 ay sürdü alamadık şimdi asusum ile mutluyum :D

1 ay kasa toplama süreci, tonlarca iade, iadelerin kutu içeriğini eksik göndermişim bazılarının uğraştık durduk kasa bitti monitör 2 ay sürdü alamadık şimdi asusum ile mutluyum :D
İyi en azından çözmüşsünüz artık benimde bir mouse sorunum var hala devam ediyor umarım çözeceğim bende. bir ara evde 6 ya da 7 tane mouse vardı 3-4 tanesi bozuk. alıyorum bozuk çıkıyor alıyorum bozuk çıkıyor gittim en son toplu aldım sağlam çıkana kadar iade ettim. şimdi bir tane kaldı o da serviste 15 gün oldu cevap yok

@Yozgatlııı hocam ben en iyisi samsungdan devam. Çok saçma olmadığı sürece fiyatları. Luci hocam ama önerinizi beğendim. Teşekkürler.

@Luci_ Hocam imzanızda gördüm. Razer blackshark v2 pro nasıl? Daha önce blackshark v2 veya v3 kullandınız mı? Merak ettim. Bende v2 veya v3 almayı düşünüyodum ama.

@Yozgatlııı hocam ben en iyisi samsungdan devam. Çok saçma olmadığı sürece fiyatları. Luci hocam ama önerinizi beğendim. Teşekkürler.

@Luci_ Hocam imzanızda gördüm. Razer blackshark v2 pro nasıl? Daha önce blackshark v2 veya v3 kullandınız mı? Merak ettim. Bende v2 veya v3 almayı düşünüyodum ama.
V2 pro güzel V3 düz alabilirsiniz ama pahalı zaman zaman 6k ya düşüyor o zaman alınır v2 pro gereksiz pahalı artık

Hepinizi tek tek okudum o zaman özetle AOC'dan uzak duruyoruz ASUS'a kalitesiz değmez diyoruz GIGABYTE üzer diyoruz geriye bir tek Philips kalıyor onda da satıcıya bağlı diyoruz :D kafam çok karıştı indirim kovalayıp uygun düşürdüğümü alıcam gibi artık

V2 pro güzel V3 düz alabilirsiniz ama pahalı zaman zaman 6k ya düşüyor o zaman alınır v2 pro gereksiz pahalı artık
Anladım hocam. Yorumunuz için teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hepinizi tek tek okudum o zaman özetle AOC'dan uzak duruyoruz ASUS'a kalitesiz değmez diyoruz GIGABYTE üzer diyoruz geriye bir tek Philips kalıyor onda da satıcıya bağlı diyoruz :D kafam çok karıştı indirim kovalayıp uygun düşürdüğümü alıcam gibi artık
Aoc'tan uzak durun evet. Gigabyte üzebilir,üzmeyebilir de belli olmaz. Asus hakkında bilgim yok. Sadece Philips satıcıya bağlı değil hocam. Tüm her şey satıcıya bağlı. Birşeyi almadan önce en önemli şeylerden biri satıcı.

Geri