Dlss 4.5 vs Fsr 4 vs Dlss 4

Reaksiyon skoru
110
DLSS 4, FSR 4 ve DLSS 4.5 hakkındaki karşılaştırmalar ve fikirlerinizi merak ediyorum. Bence DLSS 4.5 > DLSS 4 > FSR 4 (grafik güzelleştirmesine göre yorumladım. FPS'i arttırmayı katmadım.) (Ama fsr 4 de 3 e göre kendini baya geliştirdi.)

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
DLSS 4, FSR 4 ve DLSS 4.5 hakkındaki karşılaştırmalar ve fikirlerinizi merak ediyorum. Bence DLSS 4.5 > DLSS 4 > FSR 4 (grafik güzelleştirmesine göre yorumladım. FPS'i arttırmayı katmadım.) (Ama fsr 4 de 3 e göre kendini baya geliştirdi.)
FSR 4.0 dlss rakibi değil önce onu bir adını koymak lazım hala amd de mfg ye ve kalite artmasına ve reflex ve buna benzer şeylere cevap yok ve vereceği cevap çok geç olıcagı için gene rakibi yakalayamaz çünkü rakip nvdia tekel

Doğru tespit ama performans odaklı bakarsak eğer DLSS 4.0>DLSS 4.5>FSR4

Doğru tespit ama performans odaklı bakarsak eğer DLSS 4.0>DLSS 4.5>FSR4
e tabii ki performans odaklı bakarsak öyle. Ama zaten 60fps üstü hikayeli oyunlarda en azından bana kâfi geldiği için DLSS 4.5 dedim. 60 fps sınırı çok az olabilir ama 11 yıl 1050ti kullanınca üstünde istesenizde gözünüz olmuyor :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle diyim o zaman dlss4,5>dlss4>fsr4
Ama 4.1 ile birlikte dlss4,5>fsr4.1>dlss4>fsr4
4.1 i ilk defa sizden duydum şuan.

e tabii ki performans odaklı bakarsak öyle. Ama zaten 60fps üstü hikayeli oyunlarda en azından bana kâfi geldiği için DLSS 4.5 dedim. 60 fps sınırı çok az olabilir ama 11 yıl 1050ti kullanınca üstünde istesenizde gözünüz olmuyor :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

4.1 i ilk defa sizden duydum şuan.
Nasıl ilk defa duydun yayınlandı ya resmi okarak

Geri