Sizce Asus prime b650m-r anakart alınır mı ?

Neyse ben yatıyom. İyi geceler. Attıklarıma dikkatli bak. Belki saçma bişeyler atmış olabilirin araya. Saat 8 30 dan beri forumda geziyom. Beynim doldu artık. Ama heralde yanlış bişey atmamışımdır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bakarsanız ilanlara 1x16 satanlar daha fazla zaten.
Hayırlı geceler hocam çok teşekkür ederim

Hocam ilginiz için teşekkür ederim ram direk 16 alsam belki ilerde yükseltip 32 yapabilirim

Patriot venom hocam. Gördüm attım. DDR 5 falan mı onları kontrol edin. Bakmadım hiç.

İlk attığım da da DDR a bakmadım. 2.el olunca unutuyor insan. Onlara bakın. Ddr4 olursa olmaz.

Zaten ilanları size fikir olsun diye attım. Yani 2.elden alabilirsiniz diye. İlanlara çok fazla takılmayın.

Tamamdır hocam çok sağol
Heh tam patriot venom DDR 5 miş. Diğerine bakmaya gerek yok. Almicam dedin zaten.

Zaten ilanları size fikir olsun diye attım. Yani 2.elden alabilirsiniz diye. İlanlara çok fazla takılmayın.
Tamamdır hoxam

Heh tam patriot venom DDR 5 miş. Diğerine bakmaya gerek yok. Almicam dedin zaten.
evet ama 8 gb hocam o baktımda

Tamamdır hoxam

evet ama 8 gb hocam o baktımda
Hocam ben 15 e 1x32 ram satiyorum bide cl 36 5600 hatta bi tanesini gecen gun sattim bu ilanlar pahali bence. bazi adamlar dandik markali 16 rame 10k yazmis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,664
Üyeler
197,525
Son üye
iy957126
Geri