Knnmw
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,439
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bendede var bayağı şimd @eyupseker de bir 30 tane falan yaparım dediOohooo baya var. İnşallah bir şey olmaz.![]()
bendede var bayağı şimd @eyupseker de bir 30 tane falan yaparım dediOohooo baya var. İnşallah bir şey olmaz.![]()
Banada yapp. @eyupsekerbendede var bayağı şimd @eyupseker de bir 30 tane falan yaparım dedi
blue stackstan bakacağım bende kaydetmeye bakalım doğrumu söylemişlerBanada yapp. @eyupseker
yarın gece 12 de bitiyorBu akşam bitiyor sanırsam çok zor kar etmeniz. Ben 140 TL kazanıyorum.![]()
bilgisayardan kaydetme var mı bu olayda? ben çözemedim de140 TL ve altındaki bir ürünü ücret ödemeden alabiliyorsunuz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
21 ağustosta.
Hee ben bugün bitiyor sanıyordum. İyi o zaman 2. Hesaptan para çıkartırız. :Syarın gece 12 de bitiyor
ertesi gün paralar hesapta
Telefondan yap daha kolay.bilgisayardan kaydetme var mı bu olayda? ben çözemedim de
Yarın akşama kadar benim bildiğim.Bu akşam bitiyor sanırsam çok zor kar etmeniz. Ben 140 TL kazanıyorum.![]()
görebiliyorsun hocamSadece bakmışlar kaydetme sayısını göremiyorsun
Evet öyleyiş babamın telefonundan da kasayım bi mouse alayım.Yarın akşama kadar benim bildiğim.
bana da bro pls daha 10 olmadıŞarjım az akşam yardım ederim.
Evet dostum da ben şeyi merak ediyorum,pcden nasıl yapılıyor?Hee ben bugün bitiyor sanıyordum. İyi o zaman 2. Hesaptan para çıkartırız. :S
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Telefondan yap daha kolay.
Akşam yardım etmeye çalışacağım ama şarjım %4 şuan.bana da bro pls daha 10 olmadıbeni seven kitle nerde ahh
Biliyorum onu.Evet dostum da ben şeyi merak ediyorum,pcden nasıl yapılıyor?