Yardım Statik IP Aktif Olunca İnternet Gidiyor

dlene

80+
Reaksiyon skoru
98
Arkadaşlar Vodafone fiber kullanıyorum, ve CS2 hem resmi sunucular hem de faceit de rezalet pingler aldığım için ve sürekli CGNAT havuzunda (100.78) olduğum için statik ip ye geçmek istedim. 149 la başlayan bi tane ile aktifleşti ama internet gitti aktifleştiği an. Arıza kaydı oluşturup saçma sapan 1 gün beklettiler ve en son gelen ekip ara iptal ettir değiştirilmesini isteyip yeniden aktifleştirsinler dedi. Yaptım ama sivri zekalı arkadaşlar gidip birebir aynı IP yi vermiş ve yine internet gitti. Arayıp yine iptal ettirdim ve ip yi tamamen vererek bunun verilmeyip özellikle başka verilmesini isteyerek tekrar başvuru yaptım.

Şimdi sorum neden böyle oluyor? aktifleşince neden internet gidiyor? Neden yine aynısı verildi? Çözümü nedir? Bilen arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyorum. Geçen sene birebir aynı sorunu başkası yaşamış forumda konuyu açarken gördüm ama kimse cevap vermemiş. Onu da ekledim. Birebir aynı sorun.

Türk telekomda da statik ip geçince internetim gitmişti internet gelen arıza ekibi birini arayıp sil tanıt yapar mısın diyip modem fişleri söküp takmıştı ve internetim gelmişti eğer sende de benzer bir durum var sanırım arızaya gelirler ise söyle sil tanıt yapar mısınız de

Türk telekomda da statik ip geçince internetim gitmişti internet gelen arıza ekibi birini arayıp sil tanıt yapar mısın diyip modem fişleri söküp takmıştı ve internetim gelmişti eğer sende de benzer bir durum var sanırım arızaya gelirler ise söyle sil tanıt yapar mısınız de
yaptılar onu zaten yine olmadı gelen adam ara statik ip yi iptal ettir tekrar aktifleştirsinler dedi, yaptım ama yine aynı ip yi verdikleri için sanırım yine gelmedi internet. birebir aynı ip gelmiş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tam olarak neyi sil tanıt dedi hocam? belki başka spesifik bir şey söylememiz gerekiyordur. Müşteri temsilciler falan filan hiç bir halttan anlamıyor saçma sapan yönlendirmeler yapıyor. belki belli bi şeyse o dediğin onu söylemem gerekiyordur. 5 günde çıldırttı beni.

yaptılar onu zaten yine olmadı gelen adam ara statik ip yi iptal ettir tekrar aktifleştirsinler dedi, yaptım ama yine aynı ip yi verdikleri için sanırım yine gelmedi internet. birebir aynı ip gelmiş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tam olarak neyi sil tanıt dedi hocam? belki başka spesifik bir şey söylememiz gerekiyordur. Müşteri temsilciler falan filan hiç bir halttan anlamıyor saçma sapan yönlendirmeler yapıyor. belki belli bi şeyse o dediğin onu söylemem gerekiyordur. 5 günde çıldırttı beni.

Valla bilmiyorum hocam ama tahminimce yanlış da olabilir bilmiyorum yanlış yönlendirme yapmayım senin ont türk telekom un modem vodafone nin olunca olmuyor olabilir. Belki de benim ont cihazını sil tanıt yapıyorlardı neyi sil tanıt yaptıklarını bilmiyorum

Valla bilmiyorum hocam ama tahminimce yanlış da olabilir bilmiyorum yanlış yönlendirme yapmayım senin ont türk telekom un modem vodafone nin olunca olmuyor olabilir. Belki de benim ont cihazını sil tanıt yapıyorlardı neyi sil tanıt yaptıklarını bilmiyorum
sorayım hocam bir daha yarın tekrar bi ip verdiklerinde yine olmazsa. anlayamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,206
Üyeler
192,954
Son üye
SOAydin
Geri