dlene
80+
- Reaksiyon skoru
- 98
Arkadaşlar Vodafone fiber kullanıyorum, ve CS2 hem resmi sunucular hem de faceit de rezalet pingler aldığım için ve sürekli CGNAT havuzunda (100.78) olduğum için statik ip ye geçmek istedim. 149 la başlayan bi tane ile aktifleşti ama internet gitti aktifleştiği an. Arıza kaydı oluşturup saçma sapan 1 gün beklettiler ve en son gelen ekip ara iptal ettir değiştirilmesini isteyip yeniden aktifleştirsinler dedi. Yaptım ama sivri zekalı arkadaşlar gidip birebir aynı IP yi vermiş ve yine internet gitti. Arayıp yine iptal ettirdim ve ip yi tamamen vererek bunun verilmeyip özellikle başka verilmesini isteyerek tekrar başvuru yaptım.
Şimdi sorum neden böyle oluyor? aktifleşince neden internet gidiyor? Neden yine aynısı verildi? Çözümü nedir? Bilen arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyorum. Geçen sene birebir aynı sorunu başkası yaşamış forumda konuyu açarken gördüm ama kimse cevap vermemiş. Onu da ekledim. Birebir aynı sorun.
Şimdi sorum neden böyle oluyor? aktifleşince neden internet gidiyor? Neden yine aynısı verildi? Çözümü nedir? Bilen arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyorum. Geçen sene birebir aynı sorunu başkası yaşamış forumda konuyu açarken gördüm ama kimse cevap vermemiş. Onu da ekledim. Birebir aynı sorun.
Türk Telekom fiber dönüşümüm bugün tamamlandı ve CGNat havuzuna atmışlar. Statik IP tanımlattırdım ama internete bağlanamadım ve iptal ettirdim. Biraz önce tekrar statik ip tanımlattırdım ve tekrar aynı ip adresini verdiler ve tekrar internete bağlanamadığım için iptal ettirmek zorunda kaldım. IP adresini değiştirin diyorum ama arıza kaydı açıp 48 saat sürer diyorlar. Ne yapmam lazım?
- gmci1
- Cevaplar: 0
- Forum: İnternet Sağlayıcılar