Anakart tavsiyesi verebilecek

1K civarı daha ekleyip bunları düşünebilirsin :

bütçe çıkmazsa :

1K civarı daha ekleyip bunları düşünebilirsin :

bütçe çıkmazsa :
bu b650-a yı bugün aldım vrm yapısı çok iyi çıkıyorsa bütçe 7 ye daha iyisi yok

bütçe çıkar al derseniz alayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o kadar mı ya hocam 😅
bütçe çıkıyorsa 3 kartta sizi üzmeyecektir hocam, şuan açıkcası yan sistem için işlemci ve anakart ihtiyacım var, eğer 15'ine kadar zam yemezse alırım b650 a modelini. kart limiti bitikleri görmese şuan da çekerimde işte :D

bütçe çıkıyorsa 3 kartta sizi üzmeyecektir hocam, şuan açıkcası yan sistem için işlemci ve anakart ihtiyacım var, eğer 15'ine kadar zam yemezse alırım b650 a modelini. kart limiti bitikleri görmese şuan da çekerimde işte :D
Colorfula güvenemiyorum pek ama msi modelini alıyorum o zaman

Colorfula güvenemiyorum pek ama msi modelini alıyorum o zaman
b650 gha wifi v14 modelini bayadır kullanıyorum, b650 tomahawk wifi perte çıktıktan sonra almıştım, herhangi bir sorun ile karşılaşmadım, tek sıkıntı denilebilecek kısmı 09.2025 tarihinden şuana kadar bios güncellemesi gelmemesi bu modele, onun dışında sorun ile sorun yaşamadım, alabilirsiniz hangisi aklınıza yatarsa. hayırlı olsun

Alın baya iyi model b650 tomahawkın aynısı rengi farklı hatta + olarak bütün m2 lerde soğutucu var
b650 gha wifi v14 modelini bayadır kullanıyorum, b650 tomahawk wifi perte çıktıktan sonra almıştım, herhangi bir sorun ile karşılaşmadım, tek sıkıntı denilebilecek kısmı 09.2025 tarihinden şuana kadar bios güncellemesi gelmemesi bu modele, onun dışında sorun ile sorun yaşamadım, alabilirsiniz hangisi aklınıza yatarsa. hayırlı olsun
Teşekkür ediyorum sağolun MSI PRO B650-A WIFI'ı aldım şuanda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,249
Üyeler
194,269
Son üye
Oyman59
Geri