khazuwi
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
- Bütçe
- 6000
Ryzen 5 7600 aldım anakart bakıyorum sizce hangi anakartı almalıyım kullanan var mı?
bu b650-a yı bugün aldım vrm yapısı çok iyi çıkıyorsa bütçe 7 ye daha iyisi yok1K civarı daha ekleyip bunları düşünebilirsin :
bütçe çıkmazsa :
![]()
COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS V14 DDR5 7600MHz mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS V14 DDR5 7600MHz mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Kesinlikle, şuan ki fiyatı gayet güzel, alıp yedeğe atmamak için kendimi zor tutuyorum, hayırlı olsun, güle güle kullanınbu b650-a yı bugün aldım vrm yapısı çok iyi çıkıyorsa bütçe 7 ye daha iyisi yok
bütçe çıkar al derseniz alayımbu b650-a yı bugün aldım vrm yapısı çok iyi çıkıyorsa bütçe 7 ye daha iyisi yok
o kadar mı ya hocamKesinlikle, şuan ki fiyatı gayet güzel, alıp yedeğe atmamak için kendimi zor tutuyorum, hayırlı olsun, güle güle kullanın
bütçe çıkıyorsa 3 kartta sizi üzmeyecektir hocam, şuan açıkcası yan sistem için işlemci ve anakart ihtiyacım var, eğer 15'ine kadar zam yemezse alırım b650 a modelini. kart limiti bitikleri görmese şuan da çekerimde iştebütçe çıkar al derseniz alayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
o kadar mı ya hocam![]()
Colorfula güvenemiyorum pek ama msi modelini alıyorum o zamanbütçe çıkıyorsa 3 kartta sizi üzmeyecektir hocam, şuan açıkcası yan sistem için işlemci ve anakart ihtiyacım var, eğer 15'ine kadar zam yemezse alırım b650 a modelini. kart limiti bitikleri görmese şuan da çekerimde işte![]()
Alın baya iyi model b650 tomahawkın aynısı rengi farklı hatta + olarak bütün m2 lerde soğutucu varColorfula güvenemiyorum pek ama msi modelini alıyorum o zaman
b650 gha wifi v14 modelini bayadır kullanıyorum, b650 tomahawk wifi perte çıktıktan sonra almıştım, herhangi bir sorun ile karşılaşmadım, tek sıkıntı denilebilecek kısmı 09.2025 tarihinden şuana kadar bios güncellemesi gelmemesi bu modele, onun dışında sorun ile sorun yaşamadım, alabilirsiniz hangisi aklınıza yatarsa. hayırlı olsunColorfula güvenemiyorum pek ama msi modelini alıyorum o zaman
Alın baya iyi model b650 tomahawkın aynısı rengi farklı hatta + olarak bütün m2 lerde soğutucu var
Teşekkür ediyorum sağolun MSI PRO B650-A WIFI'ı aldım şuandab650 gha wifi v14 modelini bayadır kullanıyorum, b650 tomahawk wifi perte çıktıktan sonra almıştım, herhangi bir sorun ile karşılaşmadım, tek sıkıntı denilebilecek kısmı 09.2025 tarihinden şuana kadar bios güncellemesi gelmemesi bu modele, onun dışında sorun ile sorun yaşamadım, alabilirsiniz hangisi aklınıza yatarsa. hayırlı olsun
Hayırlı olsun çok iyi tercih.Teşekkür ediyorum sağolun MSI PRO B650-A WIFI'ı aldım şuanda
h.o ben sabah aldım 30dk içinde kargoladılar sized çok hızlı gelirTeşekkür ediyorum sağolun MSI PRO B650-A WIFI'ı aldım şuanda