🔥İndirim Samsung Odyssey G8 G81SF 27" OLED 4K 240 Hz 0.03ms 33.997₺

Elimde Samsung G5 Oled, Gigabyte MO27Q28G ve Gigabyte MO27Q2A vardı. Gigabyte MO27Q28G'ı sattım 2 tane monitör var şuanda elimde diğer ikisini daha satıp buna mı geçsem diyorum ama Gigabyte MO27Q2A Glossy olduğu için satasım yok çok.
G5 ile kıyasladınmı Q2A'yı ? Ona göre geçebilirsin.

Tayfun hocam bundaki mat baya agresif diyordu bilemedim ya valla çok aradayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sen mat olmasından memnun değilsin herhalde satıyorum vs diyordun
evet değilim gren problemi var çünkü beyazlar kumlu gözüküyor

Satıp ne almayı planlıyorsun

MO27Q28G kullanıyordum satınca G5 Oled'e geçtim.
valla hocam herhangi bir glossy almayı düşünüyorum çünkü bu 27 inç 4k qd oledlerin hepsi aynı panel zaten ben mat oledin böyle olduğunu tahmin ediyordum da depodan 24k ya alınca çok umursamadım :D

valla hocam herhangi bir glossy almayı düşünüyorum çünkü bu 27 inç 4k qd oledlerin hepsi aynı panel zaten ben mat oledin böyle olduğunu tahmin ediyordum da depodan 24k ya alınca çok umursamadım :D
bedavaya almışsın G5'de bana 15-14 civarı bir şeye denk geldi

Uygun diye oled monitör almaktan ev komple oled monitör dolcak en son, 4 tane vardı geçen :d

Uygun diye oled monitör almaktan ev komple oled monitör dolcak en son, 4 tane vardı geçen :d
Bir kere kullandın mı da bırakamıyorsun ya

Bir kere kullandın mı da bırakamıyorsun ya
sen g5'in matlığından şikayetçi değilsen alabilirsin aslında bunu çok fark olduğunu sanmıyorum açıkçası

Glossy monitör kullanmadım hiç işte Glossy kullansam şikayetçi olurum muhtemelen.
dün gaming gecesinde mo27u2 vardı 35k ya 3 taksit peşin fiyatına itopyadada var 35800 ama taksit yok o modelede yönelebilirsin. boşver bunu direk glossy al

dün gaming gecesinde mo27u2 vardı 35k ya 3 taksit peşin fiyatına itopyadada var 35800 ama taksit yok o modelede yönelebilirsin. boşver bunu direk glossy al
Taksit ve Amazon olmadığı sürece çok yanaşasım yok bu tür üst bütçe monitörlere

Glossy monitör kullanmadım hiç işte Glossy kullansam şikayetçi olurum muhtemelen.
ben glossy aldıktan sonra matın yansıtmamasına da alışmışım ya diyip iade ettim :D

bu amazon depo ürünlerinde oled monitörlerin garantisi 1 sene deniyor. kalan 2 sene elim yüreğimde olmaktansa 28e aldıgım amazon depo ürünü iade edip bunu almam sizce mantıklı olur mu

ben glossy aldıktan sonra matın yansıtmamasına da alışmışım ya diyip iade ettim :D
Hocam simsiyah bir perde var diğer perdenin arkasında onu çekince zaten odam kapkaranlık oluyor yansımadan yana çok sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum.

bu amazon depo ürünlerinde oled monitörlerin garantisi 1 sene deniyor. kalan 2 sene elim yüreğimde olmaktansa 28e aldıgım amazon depo ürünü iade edip bunu almam sizce mantıklı olur mu
O 1 sene garanti Amazonun kendi garantisi bir sorun çıkarsa ürünün garantisi ile uğraşmadan anında iade ediyorsun.

Hocam simsiyah bir perde var diğer perdenin arkasında onu çekince zaten odam kapkaranlık oluyor yansımadan yana çok sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum.

O 1 sene garanti Amazonun kendi garantisi bir sorun çıkarsa ürünün garantisi ile uğraşmadan anında iade ediyorsun.
ürünün kendi garantisi 2. ellerde geçerli olmuyor değil mi? ben 1. yıldan sonraki kalan 2 sene içinde sıkıntı yaşarsam diye düşünüyorum

Geri