callofdutyf
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Paraf ile (kişiye özel 35000/700) 2500/200 ve 30000/1500 ParafPara kampanyaları mevcut. 9 taksit
Bence geçerli olur ama her marka için muallakta kalan bir soru maalesef bu ama devam etmesi gerekiyor normalde şartlarda canlı desteğin beyanları bu şekilde.ürünün kendi garantisi 2. ellerde geçerli olmuyor değil mi? ben 1. yıldan sonraki kalan 2 sene içinde sıkıntı yaşarsam diye düşünüyorum
İkisi çok farklı monitörler birisi mat 4k 27 qd oled diğeri glossy 2k 27 woledASUS ROG Strix XG27AQWMG Stok girişini beklemeli miyim yoksa aynı performansı verir mi Samsung Odyssey G8 G81SF monitör
Yanmayan oled diye bir şey yok hocamBilmediğimden soruyorum, bu yanan oled lerden mi? Bunların ömrü neye göre belli oluyor?
2 sene burn in garantisi var samsungda
Bu amazonda ürün indirime girdiğinde fark iadesi falan oluyor muydu? Bilgisi olan var mı?Yanmayan oled diye bir şey yok hocam
Bir daha al 40k olan diye iade et yeni geleni2 hafta önce 40K'ya aldım. Fiyatı çok iyi düşmüş. Aklında soru olanları bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım.
Öyle bi param yok hocam güncel olarakBir daha al 40k olan diye iade et yeni geleni
Malesef sistem böyleÖyle bi param yok hocam güncel olarak![]()
Her zaman yok diye biliyorum belli bir kampanya vs olması lazım galiba canlı desteğe bağlanıp sorun isterseniz 6k çok ya2 hafta önce 40K'ya aldım. Fiyatı çok iyi düşmüş. Aklında soru olanları bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu amazonda ürün indirime girdiğinde fark iadesi falan oluyor muydu? Bilgisi olan var mı?
Sordum dediğiniz gibi dediler. Kasım ayında falan olsa iade ediyolarmış.Her zaman yok diye biliyorum belli bir kampanya vs olması lazım galiba canlı desteğe bağlanıp sorun isterseniz 7k çok ya