🔥İndirim Samsung Odyssey G8 G81SF 27" OLED 4K 240 Hz 0.03ms 33.997₺

Paraf ile (kişiye özel 35000/700) 2500/200 ve 30000/1500 ParafPara kampanyaları mevcut. 9 taksit

ürünün kendi garantisi 2. ellerde geçerli olmuyor değil mi? ben 1. yıldan sonraki kalan 2 sene içinde sıkıntı yaşarsam diye düşünüyorum
Bence geçerli olur ama her marka için muallakta kalan bir soru maalesef bu ama devam etmesi gerekiyor normalde şartlarda canlı desteğin beyanları bu şekilde.

ASUS ROG Strix XG27AQWMG Stok girişini beklemeli miyim yoksa aynı performansı verir mi Samsung Odyssey G8 G81SF monitör

2 sene burn in garantisi var samsungda

Bilmediğimden soruyorum, bu yanan oled lerden mi? Bunların ömrü neye göre belli oluyor?

2 hafta önce 40K'ya aldım. Fiyatı çok iyi düşmüş. Aklında soru olanları bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 sene burn in garantisi var samsungda
Yanmayan oled diye bir şey yok hocam
Bu amazonda ürün indirime girdiğinde fark iadesi falan oluyor muydu? Bilgisi olan var mı?

2 hafta önce 40K'ya aldım. Fiyatı çok iyi düşmüş. Aklında soru olanları bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu amazonda ürün indirime girdiğinde fark iadesi falan oluyor muydu? Bilgisi olan var mı?
Her zaman yok diye biliyorum belli bir kampanya vs olması lazım galiba canlı desteğe bağlanıp sorun isterseniz 6k çok ya

Her zaman yok diye biliyorum belli bir kampanya vs olması lazım galiba canlı desteğe bağlanıp sorun isterseniz 7k çok ya
Sordum dediğiniz gibi dediler. Kasım ayında falan olsa iade ediyolarmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,967
Üyeler
191,187
Son üye
HacıPro
Geri