🔥İndirim LOGİTECH G413 TKL KLAVYE SON 6 AYIN EN DÜŞÜK FİYATI 2175 TL

Logitech Razer Steel series gibi markaların para tuzağı olduğunu düşünüyorum.
Markadan ibaret şişirilmiş fiyatlar.
yazılım kullanmıyorsanız böyle düşünmeniz normal, oyunlarda basit makrolarda çinli üreticilerin ürünleri otomatik banlanıyor, bu tarz ürünlerin softwarelerinde extrem bişey yapmadıysanız sorunsuz oyununuzu oynuyorsunuz, satan kısmı kesinlikle yazılım ve sorunsuz makro deneyimi diyelim

• Beğen
Reaksiyonlar: Zleh
3 sene önce davet et kazandan aldığım beleş G403 Hero mouse da çift basıyor. 1,5 yıldır araya kağıt sıkıştırarak çözüyordum kısmen ama artık o da etki etmiyor mecbur yeni mouse aldım
feci logitech fanboyuydum en son g613 aldım bir dahada almadım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bunun full boy brown switch olanı var bende sorunsuz. Logi'nin kendi switchleri felaket.

Bunun full boy brown switch olanı var bende sorunsuz. Logi'nin kendi switchleri felaket.
Rhomer G ler felaket bundada Kailh varmış 6 ay sonrada bundada benzer sorunlar yaşanıyormuş. Chery mx blue g710 var senelerdir çift basma yapmadı halada çalışıyor beton gibi klavye ama yeni klavyeleri kötü Logitechin

Rhomer G ler felaket bundada Kailh varmış 6 ay sonrada bundada benzer sorunlar yaşanıyormuş. Chery mx blue g710 var senelerdir çift basma yapmadı halada çalışıyor beton gibi klavye ama yeni klavyeleri kötü Logitechin

Bende bu hocam SE Brown.

Romer kullandım önceden felaket cidden

steelseries klavyeleri takip etmenizi öneririm , logitech olarak farklı model ben de çok kullandım fakat 1 yılda bir değiştirmek gerekiyor benim tecrübemde.

steelseries klavyeleri takip etmenizi öneririm , logitech olarak farklı model ben de çok kullandım fakat 1 yılda bir değiştirmek gerekiyor benim tecrübemde.
g710+ modeli var. 8-9 yıl oldu. sorunsuz çalışıyor.tek D tuşu kırıldı. asd tuşlarından satın aldım. devam ediyorum. switch olarak veya diğer özellikler olarak iyidir kötüdür çok bir şey diyemem ama sol taraftaki makro tuşlarına bağımlı oldum desem yeridir.

az ekler şunu alırım

az ekler şunu alırım
hocam ekle ekle 10 k ya kadar gider bu kullanıcının işini gorur bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,482
Üyeler
193,058
Son üye
tyyes