Çözüldü✓ PSU şalteri açınca arkadan kıvılcım attı

darkozi

80+
Reaksiyon skoru
88
Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır kullandığım gamework gamx 600w 80+ bronze psu son 1 aydır arkadaki şalteri açınca puf der gibi bir ses geliyordu ama ark atlamasıdır diye bişey olmaz demiştim. Daha biraz önce ise şalteri açtığımda arkadan kıvılcım attı şu an pc den yazıyorum bir sorun yok gibi ama psu yu değiştirmeli miyim ciddi sorun oluşturur mu?

Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır kullandığım gamework gamx 600w 80+ bronze psu son 1 aydır arkadaki şalteri açınca puf der gibi bir ses geliyordu ama ark atlamasıdır diye bişey olmaz demiştim. Daha biraz önce ise şalteri açtığımda arkadan kıvılcım attı şu an pc den yazıyorum bir sorun yok gibi ama psu yu değiştirmeli miyim ciddi sorun oluşturur mu?
No name bir psu gibi duruyor mümkünse değiştir evet şimdilik sorun yaratmasa bile ilerde yaratmayacağı garantisini veremeyiz.

Bekleme hemen değiş

Başka ama sağlam bir prize tak içinde oynuyor olabilir , bu psu zaten dandik en kötü 2.5k ver yeni psu al en yakın zamanda

Şöyle psu da arkada güç kesme butonu var mı? Varsa önce onu kapat ve sonra şarteli aç. Daha sonra butonu aç. Diğer türlü anakarta zarar verebilirsin.

En mantıklısı iyi bir psu ile değişim

Ne güzel işte PSU ateş ediyor (!)

Vakit kaybetmeden değiştir.

sen o psu yu değiş ikinvi elden temiz deepcool pf serisi bakabilirsin

Şöyle psu da arkada güç kesme butonu var mı? Varsa önce onu kapat ve sonra şarteli aç. Daha sonra butonu aç. Diğer türlü anakarta zarar verebilirsin.

En mantıklısı iyi bir psu ile değişim
zaten arkasındaki düğmeden açtığımda kıvılcım attı

sisteme dünya para gömüpde gidip saçma sapan psu alanları cidden anlamıyorum, o sebeple oem sistem vs. alırken de mutlaka seçenek varsa düzgün bir psu ile özelleştirilmeli eğer seçenek yoksa alınmamalı, ben millete psu dan kısılmaz deyince millet a-ptal muamelesi yapıyor sanki keyfi yere para saçıyormuşum gibi aksine dandik bir psu almak parayı çöpe atmaktır.

sisteme dünya para gömüpde gidip saçma sapan psu alanları cidden anlamıyorum, o sebeple oem sistem vs. alırken de mutlaka seçenek varsa düzgün bir psu ile özelleştirilmeli eğer seçenek yoksa alınmamalı, ben millete psu dan kısılmaz deyince millet a-ptal muamelesi yapıyor sanki keyfi yere para saçıyormuşum gibi aksine dandik bir psu almak parayı çöpe atmaktır.
Sisteme bir dünya para gömmedim kardeşim herkes bilgisayar gurmesi değil ben bu sistemi toplarken pc hakkında çok bilgim yoktu. Uygun fiyata 80+ bronze sertifikalı diye güvenip bu psu yu bulabildim kasa ile beraber geliyordu. Zaten bütçem olsa bende bilirim kaliteli psu almayı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,005
Üyeler
191,201
Son üye
MASTERFF
Geri