150 bin TL sistem tavsiyesi

daha güçlü vrm dediğim 55a drmos attığım b650 80a sps. 5090 bile Pcie 3.0 x16 da performans çok az kaybediyor PCIe 4.0 x16 da performans kaybı yok. Gen5 SSD halen pahalı ve gereksiz gen3 ssd bile fazla hızlı ayrıca o soğutma bloğuyla soğutabileceğinide sanmıyorum.
cümlemin başında ileriye dönük yazdım zaten bugün pahalı yarın için garantiye alıyoruz yarında anakart alamazsın sonra gülersin yine model degişir markaya takıldıysan b650 anakart yetersiz artık

cümlemin başında ileriye dönük yazdım zaten bugün pahalı yarın için garantiye alıyoruz yarında anakart alamazsın sonra gülersin yine model degişir markaya takıldıysan b650 anakart yetersiz artık
Kim diyor yetersiz diye? Attığım b650-a'nın hiç bir zaman besleyemeyeceği işlemci olmayacak.Zaten ekran kartında performans kaybı yaşatmıyor. SSD kısmı halen üreticilik kısmını saymazsak normal bir oyuncu için gereksiz. Attığın X870 kötü bi model diyorum Chipsetin burda önemi yok. Gülerim çünkü high tier b650 ile low tier x870 karşılaştırmak komik. Al illa x870 istiyorsan

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

incehesaptaki sistem daha mantıklı
Daha mantıklı değil daha ucuza daha iyi sistem çıkardım orda.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,672
Üyeler
195,705
Son üye
coldwarder
Geri